Vægtproblemer

vægtproblemer

Vægtproblemer? Prøv en anden tilgang

Vil du gerne tabe dig – men er du dødtræt af slankekure, og synes du ikke, de virker?

Så prøv ernæringsterapi. Her handler det ikke om at tælle kalorier og veje maden. Vi bruger enkle værktøjer og anskuer overvægt på en anden måde, end du er vant til.

Vægtproblemer behøver nemlig ikke skyldes, at du indtager flere kalorier end du forbrænder. Det kan også skyldes:

  • Næringsstofmangler
  • Lavt stofskifte
  • Problemer med fordøjelsen
  • Problemer med tarmfloraen
  • Insulinresistens
  • Ikke tålte fødevarer
  • Medicin eller toxiner
  • Psykiske årsager, herunder stress
  • Eller en kombination…

Hvad vi tager fat i, afhænger af dine øvrige symptomer og din historik.

Men der er helt sikkert noget at gøre.

Booking

Book tid online her.  Hvis du er i tvivl, så ring eller skriv til mig tlf.nr. 5168 5964 eller spisdigfrisk@outlook.dk - eller book en GRATIS afklarende samtale (15 min.) via formularen nederst på siden. Det er helt uforpligtende. 

Hvad siger kunderne?

Lige fra begyndelsen har jeg følt mig i gode og kompetente hænder. Mine smerter er helt væk, min sukkertrang er væk, jeg har tabt 5 kilo på 1 måned og holder vægten, min hud er ikke så tør som tidligere, og jeg er ikke længere oppustet. Det bedste er, at jeg aldrig har været sulten i de 6 uger forløbet varede.
Birgitte K
Jeg har på 6 uger tabt mig 6,5 kg. og føler at jeg har fået mere energi. Derudover er mit kolesteroltal blevet normal igen og har iflg. aftale med lægen stoppet med medicinen.

Jeg kan klart anbefale andre at kontakte Marianne, hvis der ønskes hjælp til ubalancer i kroppen. Hun er meget professionel og grundig.
Inger Hansen
Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi.

Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne
Esther Aagaard
Til jer, som ikke kender Marianne. Køb et forløb. Jeg har på 6 uger tabt omkring 3 kg og 7 cm om taljen ved at følge Mariannes anvisninger. Og nej, jeg har IKKE været sulten og synder også ind imellem 😉
Betina Klausholm
Kan varmt anbefale et forløb hos Marianne! Jeg har fået mere energi, er gået ned i vægt og har oplevet en stor forbedring i forhold til min astma. Det giver langt større velvære, når ens kost er skræddersyet præcist til de behov, man har.
Lena Winsløw

Har du spørgsmål?