shutterstock_722718097_ml

Rosecea - få det bedre via kosten

Døjer du med rosacea? 

Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i ansigtshuden, som kan give rødme, hævet og fortykket hud samt knopper, bumser mv. Det kan være utroligt generende. Det ved jeg, for jeg har selv lidt af det.

Den gode nyhed er, at rosacea kan lindres væsentligt, hvis du ændrer lidt på din kost. 

Spiser du det rigtige, kan du holde din rosacea i skak. Det gør jeg selv – og det har jeg hjulpet en lang række kunder med. 

Hvor lang tid tager det?

Jeg vil anbefale, at du starter med et miniforløb, der kører over 6 uger. Efter den tid er de fleste sluppet af med mange af deres symptomer. 

Det er ikke svært. Du får enkle værktøjer og nemme opskrifter, og jeg er med på sidelinjen i hele processen. 

Hvad koster det?

Et mini-forløb bestående af opstartskonsultation, individuel handlingsplan, 1 opfølgningssamtale samt løbende support i forløbet koster kun kr. 1.495,- 

OBS! Priserne stiger pr. 1. oktober 2021. Så hvis du vil have den billige pris, skal du booke en tid nu 🙂 

Kontakt mig og hør mere

Er du tvivl, om et forløb er noget for dig? Så kontakt mig og få en snak. Det er gratis og helt uforpligtende. 

Ring eller send en sms på tlf.nr. 5168 5964, send en mail på spisdigfrisk@outlook.dk eller brug kontaktformularen nedenfor.

Jeg glæder mig til at høre  fra dig. 

  , 

Hvad siger kunderne?

Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholt Berthelsen
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke

Har du spørgsmål?