shutterstock_722718097_ml

Rosecea - få det bedre via kosten

Døjer du med rosacea? 

Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i ansigtshuden, som kan give rødme, hævet og fortykket hud samt knopper, bumser mv.

Det kan være utroligt generende. Det ved jeg, for jeg har selv lidt af det.

Den gode nyhed er, at rosacea kan lindres væsentligt, hvis du ændrer lidt på din kost. 

Spiser du det rigtige, kan du holde din rosacea i skak. Det gør jeg selv – og det har jeg hjulpet en lang række kunder med. 

Er det ikke besværligt? 

Nej, det er det ikke. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad der er galt, og du får nemme værktøjer til at få eventuelle kostændringer indarbejdet i din hverdag.

Du behøver ikke leve fanatisk. Det er ikke det, det handler om. 

Det handler i stedet om, at du lærer, hvordan du kan STYRE dine symptomer, i stedet for at de styrer dig.  Det giver en stor lettelse og frihed i det daglige. 

Hvad koster det?

Det bedste resulatat opnås ofte ved at købe et forløb – men du kan også bare starte med en enkelt konsulatation og så tage det derfra.

En startkonsultatation (2 timer) koster fra kr. 1.095,-

Se alle priser på konsultationer og forløb her. 

Kontakt mig og hør mere

Er du i tvivl, om det er noget for dig – eller hvilken type konsulatation, du skal vælge?

Så er du meget velkommen til at kontakte mig for en snak. Det er gratis og helt uforpligtende. 

Ring eller send en sms på tlf.nr. 5168 5964, send en mail på spisdigfrisk@outlook.dk eller brug kontaktformularen nedenfor.

Hvad siger kunderne?

Jeg kan varmt anbefale et forløb - alle burde gøre det! Jeg har fået blandt andet mere energi og overskud. Allerede en uge efter kunne jeg mærke forskellen på mange områder: søvn, krop, hår og især huden. Jeg har også tabt mig uden at føle at man har været på kur. Nu, hvor jeg er færdig med forløbet, fortsætter jeg med at bruge planen som min guide i min hverdag, samt alle de gode råd jeg har fået undervejs. Man kan ikke lade være.
Sandra Andersen
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke

Har du spørgsmål?