shutterstock_441335191_ml

Psoriasis - spis dig fri

Lider du af psoriasis? Det kan både være smertefuldt og meget generende.

Den gode nyhed er, at en den rigtige kost kan forbedre din psoriasis markant.

Og hvad er den rigtige kost så? Ja, det handler blandt andet om at få de rigtige fedtsyrer og om at spise på en måde, så dit blodsukker holdes stabilt.  
Det handler også om at få identificeret og fjernet ting, du ikke tåler, og om at få de rigtige vitaminer og mineraler. De er også med til at holde din psoriasis i skak.

Hvor lang tid tager det?

Jeg vil anbefale, at du starter med et miniforløb, der kører over 6 uger. Efter den tid er de fleste sluppet af med mange af deres symptomer. 

Det er ikke svært. Du får enkle værktøjer og nemme opskrifter, og jeg er med på sidelinjen i hele processen. 

Hvad koster det?

Et mini-forløb bestående af opstartskonsultation, individuel handlingsplan, 1 opfølgningssamtale samt løbende support i forløbet koster kr. 1.495,-

OBS! Priserne stiger pr. 1. oktober 2021. Så hvis du vil have den billige pris, skal du booke en tid nu 🙂 

Kontakt mig og hør mere

Er du i tvivl, så kontakt mig og få en snak. Det er gratis og helt uforpligtende. 

Ring eller send en sms på tlf.nr. 5168 5964, send en mail på spisdigfrisk@outlook.dk eller brug kontaktformularen nedenfor.

Jeg glæder mig til at høre  fra dig.

 

Hvad siger kunderne?

Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay
Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholt Berthelsen
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke

Har du spørgsmål?