Psoriasis

shutterstock_441335191_ml

Psoriasis - spis dig fri

Lider du af psoriasis? Det kan både være smertefuldt og meget generende.

Den gode nyhed er, at en den rigtige kost kan forbedre din psoriasis markant.

Og hvad er den rigtige kost så?

Ja, det handler blandt andet om at få de rigtige fedtsyrer og om at spise på en måde, så dit blodsukker holdes stabilt.  
Det handler også om at få identificeret og fjernet ting, du ikke tåler, og om at få de rigtige vitaminer og mineraler. De er også med til at holde din psoriasis i skak.

Er det ikke besværligt? 

Nej, det er det ikke. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad der er galt, og du får nemme værktøjer til at få eventuelle kostændringer indarbejdet i din hverdag.

Du behøver ikke leve fanatisk. Det er ikke det, det handler om. 

Det handler i stedet om, at du lærer, hvordan du kan STYRE dine symptomer, i stedet for at de styrer dig.  Det giver en stor lettelse og frihed i det daglige. 

Hvad koster det?

Det bedste resultat opnås ved at købe et forløb – men du kan også bare starte med en enkelt konsultatation og så tage det derfra.

En startkonsultatation (2 timer) koster fra kr. 1.295,-

Se alle priser på konsultationer og forløb her.  

Booking

Book tid online her.  Hvis du er i tvivl, så ring eller skriv til mig tlf.nr. 5168 5964 eller spisdigfrisk@outlook.dk - eller book en GRATIS afklarende samtale (15 min.) via formularen nederst på siden. Det er helt uforpligtende. 

Hvad siger kunderne?

Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay
Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholt Berthelsen
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke

Har du spørgsmål?