DSC01033

Priser

 Startkonsultation (ca. 2 timer) – mundtlig rådgivning i forhold til kost og kosttilskud: Kr. 1.095,-


Tilkøbsmuligheder:

– Udførlig skriftlig personlig handlingsplan inkl. måltidsforslag/opskrifter og anbefalinger til kosttilskud: kr. 500,-

Test og analyser, f.eks. for fødevareintolerancer – fra kr. 675,-


Opfølgningssamtale
(ca. 45 min.): Kr. 595,-

Rabat v/køb af 3 stk. opfølgningssamtaler: 20%

 

Ekstra telefonsupport: Kr. 295,- pr. påbegyndt ½ time

Ekstra mailsupport: Kr. 200,- pr. påbegyndt ½ time. 
 

 

KØB ET FORLØB OG SPAR (MANGE) PENGE !

Nr. 1:
Miniforløb
m. startkonsultation inkl. personlig handlingsplan (se ovenfor) + 1 stk. opfølgningssamtale efter ca. 6 uger SAMT mailsupport i forløbet: Kr. 1.975,-  (SPAR CA. 400 KR.! )

Nr. 2:
Forløb m. startkonsultation inkl. personlig handlingsplan (se ovenfor) + 2 stk. opfølgningssamtaler efter hhv. ca. 6 uger + 12 uger SAMT mailsupport i forløbet:  Kr. 2.545,- (SPAR CA. 600 KR.!)


Specielt til vægtproblemer og livsstilsændringer:

Nr. 3:

Forløb m. startkonsultation inkl. personlig handlingsplan (se ovenfor) + 1 stk. opfølgningssamtale efter ca. 6 uger + 2 x 30 min. telefonsupport i forløbet:  Kr. 2.360,- (SPAR 400 KR.!)

Nr. 4:
Forløb m. startkonsultation inkl. personlig handlingsplan (se ovenfor)  + 2 stk. opfølgningssamtaler efter ca. 6 uger  og 12 uger + 4 x 30 min. telefonsupport i forløbet:  Kr. 3.325,- (SPAR 600 KR!)

Nr. 5:

Specialtilbud til fertilitet

Ernæringsterapeutisk miniforløb med startkonsultation (2 timer) inkl. skriftlig personlig handlingsplan, 1 stk. ernæringsterapeutisk opfølgningssamtale efter ca. 6 uger + mailsupport i forløbet
+ 3 x zoneterapi á en 1 time v/Zoneterapeut Lene Hessel

Pris for alt dette – KUN 2.975,- (SPAR KR. 500,-) 

 

ANDRE TILBUD

Online gruppeforløb “Kom i gang med det sunde liv”
 – kører over 6 uger.

Næste opstart: Marts 2024
– klik her og se mere  

 

OBS! Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Så start med at booke en startkonsultation – eller book tid til en 15. minutters gratis og uforpligtende snak her: Onlinebooking

Du er også altid velkommen til at kontakte mig tlf. 5168 5964, spisdigfrisk@outlook.dk eller via formularen nederst på siden. 

 
  
Hvor foregår det? 

Konsultationerne foregår i min klinik på Fabrikvej 11 i Viborg – eller Online via f.eks. Zoom, Skype eller Facetime. 

Dine oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt.

Betaling foregår via Mobile Pay, kontant eller via bankoverførsel.  

 

Hvordan foregår det?  
 

Vi starter altid op med en 2 timers konsultation, hvor jeg spørger ind til dine symptomer, udfordringer, historik samt til din nuværende kost og livsstil. Herefter rådgiver jeg dig om, hvad der vil være den bedste kost for dig. 

Hvis du ønsker det, laver jeg også en skriftlig handlingsplan til dig, inkl. måltidsforslag, nemme opskrifter og anbefalinger til kosttilskud. Den er skræddersyet til dig og tilpasset din hverdag, så den er til at gennemføre. 

Værktøjerne er enkle, og du skal hverken tælle kalorier eller veje maden. Maden kan købes i dit lokale supermarked og er hurtig og let at lave. På den måde opnår du varige livsstilsændringer, der fungerer i hverdagen. Og det er IKKE fanatisk! Der er også plads til hygge. Ellers holder det ikke i længden. 

Jeg anbefaler altid en opfølgningssamtale efter ca. 6 uger, hvor vi evaluerer og justerer planen, så du kan leve efter den fremadrettet. For nogen er det godt med flere samtaler. Se tilbud ovenfor.  

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en aftalt konsultation, så giv afbud hurtigst muligt – senest kl. 8.00 samme dag som konsultationen finder sted. 

Ved manglende afbud betales 50% af prisen på konsultationen eller opfølgningssamtalen.

Hvad siger kunderne?

Kan varmt anbefale et forløb hos Marianne! Jeg har fået mere energi, er gået ned i vægt og har oplevet en stor forbedring ift. min astma. Det giver langt større velvære, når ens kost er skræddersyet præcis til de behov/udfordringer, man har.
Lena Winsløv
"Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før". Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet. Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
Irina Kilic
Jeg har på 6 uger tabt mig 6,5 kg. og føler at jeg har fået mere energi. Derudover er mit kolesteroltal blevet normalt igen, og jeg har iflg. aftale med lægen stoppet med medicinen. Jeg kan klart anbefale andre at kontakte Marianne, hvis der ønskes hjælp til ubalancer i kroppen. Hun er meget professionel og grundig.
Inger Hansen
Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne. Hun dannede sig hurtigt et overblik over mine udfordringer og korrigerede præcist og effektivt min kost og tilskud, så jeg, ved at følge disse, på kort tid har fået mere energi og overskud samt smerterne i mine muskler og led er mindre, smidigheden er øget, og jeg kan holde til at være i gang fysisk i længere tid uden pause.
Annemette Rothmann
Marianne har hjulpet mig med svær allergi og histaminintolerance. Selvom der undervejs viste sig flere fødevareintolerancer, opgav Marianne aldrig at finde nye løsninger. Desuden er det fantastisk med en ernæringsterapeut som har prøvet fødevareintolerancer på egen krop og dermed forstår de frustrationer, det kan give. Marianne er en kæmpe støtte i forbindelse med kostomlægning.
Iben Vestergaard Andersen
Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi. Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne​
Esther Aagaard
Til jer, som ikke kender Marianne. Køb et forløb. Jeg har på 6 uger tabt omkring 3 kg og 7 cm om taljen ved at følge Mariannes anvisninger. Og nej, jeg har IKKE været sulten og synder også ind imellem 😉
Betina Klausholm
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke
Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.​
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bay
Kostvejledningen ved Marianne var en meget positiv oplevelse. Hun var grundig i sin tilgang til mine udfordringer og gav mig lette fokuspunkter at huske på. Jeg vil anbefale en opfølgning efter et par måneder for at holde snuden i sporet på det, DU gerne vil ændre. Marianne er desuden et meget behageligt og imødekommende menneske, og jeg har fuld tillid til hendes kompetencer
Trine Qvortrup Moltzen
Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholt Berthelsen

Har du spørgsmål?