onlineforlob gor det selv 2

Online kursusforløb: "Kom i gang med det sunde liv" (gør-det-selv)

Dette online kursusforløb er til dig, som gerne vil i gang med at leve sundere og mere anti-inflammatorisk – men gerne selv vil bestemme tempoet og hvornår, du går i gang.

Du får:

6 undervisningsmoduler med instruktion i, hvordan du – nemt, hverdagsvenligt og ufanatisk – ændrer livsstil, så du kan blive sundere, gladere, slankere og få mere overskud og energi.

Modul 1: Intro og motivation
Modul 2: Ud af sukkertrangen
Modul 3: Fokus på morgenmad, inkl. mini-kursus i at lave nemme, ernæringsrigtige smoothies.
Modul 4: Fokus på frokost
Modul 5: Fokus på aftensmad
Modul 6: Ernæringsterapeutens hemmelige tips

Vi går stille og roligt frem, så du får de nye kostvaner HELT ind under huden.

Du får ikke bare at vide, hvordan du bør spise. Du bliver også meget klogere på, hvad de forskellige fødevarer egentlig gør ved din krop.

Det gør det meget nemmere at tage de rigtige valg, når du står i supermarkedet.

Udover de 6 undervisningsfilm får du også:

En E-bog med masser af nemme anti-inflammatoriske opskrifter til både morgenmad, frokost, aftensmad og lækre mellemmåltider. Alt sammen nemt og hurtigt at lave, så det passer til en travl hverdag, og med ingredienser, som kan fås i dit lokale supermarked.

Nemme værktøjer og arbejdsark/opgaver til hver gang

Hvordan foregår det?
Når du køber forløbet, får du en adgangskode til et onlineunivers, hvor alt kursusmaterialet ligger. Så du bestemmer selv, hvornår du går i gang, og hvornår du ønsker at tage de enkelte moduler.

Du kan også se videoerne igen og igen – helt som det passer dig.

Undervisningsmaterialet er det samme, som jeg har brugt på de onlinegruppeforløb, som jeg har kørt mange gange over de sidste 3 år. Så materialet er letforståeligt og gennemprøvet af mange tidligere kursister.

Hvad koster det?
Prisen for ALT dette: 6 moduler med undervisningsfilm, opgaveark OG en stor E-bog masser af nemme og hurtige anti-inflammatoriske opskrifter, er kun kr. 995,-. (Intropris!)

Du bestiller forløbet ved at kontakte mig på tlf. 5168 5964, via mail spisdigfrisk@outlook.dk. eller via formularen nedenfor.

Kontakt mig også endelig, hvis du har spørgsmål.

 

Har du spørgsmål?