spis dig frisk

Online gruppeforløb:
"Kom i gang med det sunde liv"

Vil du gerne i gang med at leve sundere, så du kan få et bedre helbred, mere energi og måske tabe et par kilo? 

Så meld dig til mit online gruppeforløb ”Kom i gang med det sunde liv”, hvor jeg hjælper dig i gang – og hvor du desuden bliver en del af en gruppe, som deler opskrifter og erfaringer samt motiverer og støtter hinanden. 

Min vejledning er baseret på de anti-inflammatoriske kostprincipper, hvor vi har fokus på sundhed og på at spise de fødevarer, som nærer og opbygger din krop i stedet for at nedbryde den.

Vi tæller IKKE kalorier, og der er hverken skrappe restriktioner, dunk i hovedet eller dårlig samvittighed. Tværtimod er det hyggeligt og afslappet, så du kommer til at elske din nye, sunde livsstil. 

Og bare rolig. Det er ikke fanatisk. Der er også plads til lidt chokolade eller et glas rødvin, hvis du har lyst til det. Det handler primært at leve sundere i hverdagen. Så holder den nye livsstil nemlig i længden.

Gruppeforløbet kører online, så du kan være med, uanset hvor du bor. 

Undervisningen bliver desuden optaget, så hvis du ikke kan være med på selve undervisningsdagen, kan du bare se det senere – præcist når det passer dig.   

Hvad får du helt konkret?

– 6 moduler med liveundervisning i, hvordan du – nemt, hverdagsvenligt og ufanatisk – ændrer livsstil, så du kan blive sundere, gladere, slankere og få mere overskud og energi.

Modul 1: Intro og motivation
Modul 2: Ud af sukkertrangen
Modul 3: Fokus på morgenmad (inkl. mini-kursus i at lave nemme, ernæringsrigtige smoothies)
Modul 4: Fokus på frokost
Modul 5: Fokus på aftensmad
Modul 6: Ernæringsterapeutens hemmelige tips

Vi går stille og roligt frem, så du får de nye kostvaner HELT ind under huden. Og du bliver klogere på, hvad maden egentlig gør ved din krop. Det gør det meget nemmere at tage de rigtige valg, når du er ude at handle.

Du får også:

En E-bog med masser af nemme opskrifter til både morgenmad, frokost, aftensmad og lækre mellemmåltider på den sunde måde. Alt sammen nemt og hurtigt at lave, så det passer til en travl hverdag. Og med ingredienser, som kan fås i dit lokale supermarked.

Nemme værktøjer og små arbejdsark/opgaver til hver gang

Medlemskab af en lukket facebook-gruppe med et hyggeligt fællesskab med andre gruppedeltagere. Her udveksler vi erfaringer og opskrifter, og hjælper, støtter og inspirerer hinanden i den proces, det er, når man gerne vil ændre livsstil.

– Hvis du har lyst: En ½ times afsluttende, individuel coachingsamtale med mig, som kan hjælpe dig videre i processen efter forløbet.

Hvordan foregår det?

Undervisningen foregår online via Zoom (nemt gratis program).

Jeg optager det hele, så hvis du ikke kan deltage live, kan du bare se det senere, når du har tid. 

Dialogen foregår i forbindelse med undervisningen samt i den lukkede facebookgruppe. 


Hvad koster det?   

Prisen for ALT dette: 6 gange med LIVE undervisning, masser af opskrifter, adgang til løbende rådgivning og inspiration i Facebookgruppen samt 30 minutters individuel coachingsamtale er kun kr. 1.595,-. 

Hvornår starter det?

Forløbet gik i gang TIRSDAG DEN 5. SEPTEMBER 2023 og er helt fyldt op.

Næste forløb starter i marts 2024. Er du interesseret i at være med, så ring eller skriv på tlf. 5168 5964 eller send en mail på spisdigfrisk@outlook.dk.

  

Eksempler på kundeudtalelser

Jeg har deltaget i Mariannes online forløb "Kom igang med det sunde liv" som løber over 6 mødegange på 6 uger. Marianne ved, hvad hun snakker om, og hun formidler sin viden, så den er nem og brugbar at gå til. Du får lidt ad gangen og tid til at "lave lektier" imellem hver modul, så processen bliver overskuelig. Ud over at have en stor faglig ballast, så har Marianne også bare en måde at være på, der gør, at man føler sig godt tilpas og føler, at man er i et trygt forum. Jeg kan varmt anbefale Mariannes forløb.
Dorthe Kristensen Høgh
Jeg kan varmt anbefale gruppeforløbet hos Marianne/Spis dig frisk. Marianne er god til at forklare, hvilke fødevarer, der er gode til hvad. Og hvilke man skal undgå, hvis man f.eks. har astma. Og det bedste er, at det bliver forklaret, så almindelige mennesker kan forstå det. Jeg har lært en masse, som jeg nu skal have implementeret i dagligdagen. Og selv mine børn er vilde med maden!
Jette Birkø
Tak for et godt og lærerigt forløb👍 Jeg har fået mere viden om, hvad forskellige fødevarer gør ved vores krop. Det er også dejligt, at vi har fået lidt forskellige opskrifter, som er lette at gå til. Og så er det godt at være i en gruppe, så er det nemmere at tage sig sammen😀 For mig betyder det meget, at man gør det med nogen, så man kan udveksle erfaringer og opskrifter. Ja, føler lidt man står til ansvar overfor nogen.
Ulla Skov
Jeg har været meget tilfreds med forløbet. Det bedste har været, at komme i gang med at spise sundere. Håber på sigt, at kunne få min smags og lugtesans igen. Jeg var ikke i tvivl, om jeg skulle bestille forløbet, og jeg vil klart anbefale det til andre.
Ulla Bjerre
Jeg har været meget tilfreds med forløbet. Det har været gennemarbejdet med en god opdeling af emner, og jeg har fået mange værktøjer, opskrifter og værdifulde input til en sundere omstilling. Fantastisk at vi fik tilsendt opskrifter mm. Og god Facebook gruppe, hvor vi kan inspirere og støtte hinanden.
Jane Jacobsen