vegetables-2338824_1920

Maveproblemer - oppustethed, diarre mv.

Har du problemer med oppustethed, diarré, forstoppelse eller sure opstød? 

Så er du ikke alene. Rigtig mange danskere lider af mave- og fordøjelsesproblemer, og det kan virkelig gøre livet surt. 

Den gode nyhed er, at du kan spise dig fra problemerne. 

Hvordan kan man gøre det?

Som ernæringsterapeut finder jeg frem til årsagerne til dine problemer og hjælpe dig med at omlægge din kost, så du får det bedre. 

Det kan være, at du spiser for få af de fødevarer, der giver en god tarmflora og en god fordøjelse. 

Det kan også være, at du spiser noget, du ikke kan tåle. Det kan give massive maveproblemer. Eller måske har du brug for ekstra vitaminer, mineraler, mælkesyrebakterier eller ekstra fordøjelsesenzymer for, at din tarm og fordøjelse kommer til at fungere optimalt. 

Uanset hvad, kan jeg hjælpe dig, så du igen kan nyde din mad, uden at skulle bekymre dig om oppustethed, smerter, træthed og ubehag. 

Hvor lang tid tager det? 

Ofte er det nok med et miniforløb på 6 uger. Efter den tid har langt de fleste oplevet store forbedringer.  

Det er ikke svært. Du får enkle værktøjer og nemme opskrifter, og jeg følger dig tæt i processen, så du får løst dine problemer. 

Kontakt mig og hør mere
Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så kontakt mig og få en snak. Det er gratis og helt uforpligtende

Ring eller send en sms på tlf.nr. 5168 5964, send en mail på spisdigfrisk@outlook.dk eller brug kontaktformularen nedenfor.  

Jeg glæder mig til at høre  fra dig 🙂  

Hvad siger kunderne?

Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay
Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi. Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne
Esther Aagaard

Har du spørgsmål?