Maveproblemer

Maveproblemer - oppustethed, diarre mv.

Har du problemer med oppustethed, diarré, forstoppelse eller sure opstød? 

Så er du ikke alene. Rigtig mange danskere lider af mave- og fordøjelsesproblemer, og det kan virkelig gøre livet surt. 

Den gode nyhed er, at du kan spise dig fra problemerne. 

Hvordan kan man gøre det?
Som ernæringsterapeut finder jeg frem til årsagerne til dine problemer og hjælpe dig med at omlægge din kost, så du får det bedre. 

Det kan være, at du spiser for få af de fødevarer, der giver en god tarmflora og en god fordøjelse. 

Det kan også være, at du spiser noget, du ikke kan tåle. Det kan give massive maveproblemer. 

Eller måske har du brug for ekstra vitaminer, mineraler, mælkesyrebakterier eller stimulering af din fordøjelse for, at din tarm og fordøjelse kommer til at fungere optimalt. 

Uanset hvad, kan jeg hjælpe dig, så du igen kan nyde din mad, uden at skulle bekymre dig om oppustethed, smerter, træthed og ubehag. 

Hvor lang tid tager det? 
Ofte er det nok med et miniforløb på 6 uger. Efter den tid har langt de fleste oplevet store forbedringer.  Det er ikke svært. Du får enkle værktøjer og nemme opskrifter, og jeg følger dig tæt i processen, så du får løst dine problemer. 

Hvad koster det?
Det bedste resultat opnås ofte ved at købe et forløb – men du kan også bare starte med en enkelt konsultation og så tage det derfra. En startkonsultation (2 timer) koster fra kr. 1.295,-

Booking

Book tid online her.  Hvis du er i tvivl, så ring eller skriv til mig tlf.nr. 5168 5964 eller spisdigfrisk@outlook.dk - eller book en GRATIS afklarende samtale (15 min.) via formularen nederst på siden. Det er helt uforpligtende. 

Eksempler på kundeudtalelser

Så er der gået lidt mere end 3 uger, og jeg oplevede allerede efter en uges tid, at jeg ikke er nær så oppustet og ikke har så mange gener som tidligere, så det er megadejligt 😊😊 Så hvor var det heldigt, at jeg fandt frem til dig, og du kunne hjælpe mig 😀
Lone B
Det banebrydende var den fysiske mærkbare forskel, der var allerede efter få dage. Min fordøjelse var faldet til ro, og maven var blevet flad fremfor at være nærmeste konstant oppustet. Særligt om aftenen plejede maven at gøre kolikagtig ondt, være oppustet og opspændt. Det ændrede sig i løbet af den første uge, hvilket jeg oplevede som mirakuløst. Det gjorde det motiverende at fortsætte med planen. Jeg har været overrasket over, hvor nemt det var at ændre madvanerne. Jeg havde forestillet mig, det ville blive svært og forbundet med hård selvdisciplin at ændre kostvaner. Det var ikke tilfældet. Jeg er sikker på, at din tilgang har gjort denne forskel. Du har givet alternativer til de cravings, der har været og været god til stille og rolig at formidle fordelene, hvilket har bevirket, det ikke har føltes som et pres. Det blev en proces, hvor jeg kunne følge mit eget tempo og træffe mine egne beslutninger.
Eva Mønsted
Jeg havde mange problemer med min mave. Det fyldte så meget i min hverdag. Så gik jeg til Marianne, og så fik hun hjulpet mig. Nu har jeg ingen problemer. Mange tak Marianne
Inger Woundlund Andersen
Tusinde tak til dig Marianne for at have hjulpet mig hertil. Før var jeg frustreret over ikke at vide, hvorfor jeg havde hovedpine eller ondt i maven. Nu har jeg et værktøj til at undgå det. Den største forskel i min hverdag er, at jeg har fået mere energi. Jeg bruger ikke alt min energi på arbejde, men har også overskud til at gøre de ting jeg holder af i min fritid. Det bedste ved forløbet har været at have en, som jeg har kunnet støtte mig til, og som har motiveret mig til at holde mig til kostplanen. Det er jo muligt at læse på nettet, hvordan man skal gøre, men det at have en, der er med på sidelinjen, gør det hele så meget nemmere.
Søren Schulz Poulsen
Jeg havde ikke drømt om, at jeg kunne komme så langt på blot 6 uger. Min mave har det væsentlig bedre, mit kolesterol er faldet markant, jeg sover meget bedre, og jeg har ikke længere tør hud på benene. Derudover har jeg både tabt mig og mindsket min livvidde. Denne kostomlægning har virkelig højnet min livskvalitet, og det er helt sikkert, jeg fortsætter af "dydens" sti. Jeg kan ikke hverken takke eller rose dig nok Marianne, tak for et helt nyt liv.
Marianne Windfeld
Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi. Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne
Esther Aagaard
Jeg vil 100% anbefale et forløb til andre. Jeg har fået et super godt indblik i, hvad der er i de enkelte fødevarer mv. Derudover har det givet mig et godt kendskab til, hvordan min krop reagerer på forskellige fødevarer, bl.a. takket være prøver, som jeg tydeligt har kunnet mærke en effekt af. Det har også været rart med en tilgængelig sparringspartner og med råd til forskellige opskrifter/sammensætning af madvarer
Nicklas A Ellebæk

Har du spørgsmål?