Hvad siger kunderne?

Jeg er så glad for både fødevareintolerancetesten og forløbet hos dig. Det har gjort en kæmpe forskel i min dagligdag. Tusind tak 🙏 Det bedste ved forløbet er, at have fundet årsagen til mine udfordringer - også endda på relativt kort tid. Jeg føler, at jeg har mere kontrol over mit liv, hvilket har givet mig mere energi og overskud i hverdagen. Jeg ved nu, hvordan jeg skal tackle min fødevareintolerance, hvilket gør det nemmere fx at spise ude, uden at få det dårligt dagene efter. Det har været rart endelig at finde en, der forstod mine udfordringer. Jeg er ikke et sekund tvivl om, hvem jeg skal henvende mig til, hvis der bliver noget igen.
Vanessa
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Marianne.
Jeg har fået energi, kommet af med overflødige kilo, og mine angst- og tågehjerneproblemer er væk. Jeg kan holde fokus.
Og ikke mindst: Mine store problemer med kronisk forstoppelse igennem mange år, er nu endelig forsvundet. Det er fantastisk 😍😍
Susanne K.
Jeg har været meget tilfreds med forløbet hos dig. Nu har jeg ikke længere smerter i mine sener/led, hvilket jeg har haft siden 2012. Tager heller ingen medicin mere, så at gå hos dig har gjort en kæmpe forskel. Har følt mig holdt godt i hånden under hele forløbet - både før, under og efter resultatet af Imupro testene. Har fået en enkelt og overskuelig handleplan, som har været nem og ligetil at følge og også selv om overskud og energi fra start var helt i bund. Har været særlig glad for e-bogen med opskrifter, som er enkle og hurtige at lave, men også dine anbefalinger til kosttilskud, som for mig har været vigtige både mht. søvn og fordøjelse mm. Det er tydeligt, at du ved, hvad du har med at gøre, så med din store faglighed og empatiske væsen har jeg følt mig meget tryg i dine hænder. Den store forskel, som forløbet har gjort for mig, er jeg sikker på, også vil kunne gøres for andre. En rigtig god investering i et godt helbred. Du får min varmeste anbefaling.
Jette L.
Tusind tak for forløbet, det har været rigtig dejligt at blive guidet og på samme tid få det bedre i kroppen. Efter jeg fandt ud af, at jeg er histaminintolerant, var det vigtigt for mig at finde en diætist, som forstod, hvad jeg oplevede og gik igennem. Derfor synes jeg, matchet var rigtig godt. Det har været dejligt at blive guidet og på samme tid kunne skrive, hvis der opstod spørgsmål. Det har været rart ikke at stå alene og skulle finde ud af alting selv fx med hensyn til kosttilskud, som jeg synes er en kæmpe jungle at finde rundt i. Også tak for den opfølgende snak. Det har givet mig et godt udgangspunkt til, hvordan jeg skal fortsætte selv.
Erika Nicolaisen
Efter et noget fortvivlet forsøg på at finde hoved og hale i, hvad man kan spise, hvis man har histaminintolerance, opsøgte jeg Marianne. Jeg var endt i en ond cirkel, hvor jeg ikke rigtigt turde spise noget af skræk for at få en reaktion. At komme til Marianne var simpelthen det bedste, jeg overhovedet kunne gøre. Marianne er meget kompetent og forstående, og hun gav mig for første gang i flere måneder ro i sindet. Jeg fik den bedste personligt tilpassede vejledning med konkrete anvisninger, der bare virker, og derudover fik jeg også den herligste kogebog med gode opskrifter med fra 1. konsultation. Jeg var så lettet og glad, da jeg gik fra konsultationen med nyt mod på at håndtere de udfordringer, der nu er, og det har holdt sig, sådan at jeg nu føler mig helt klar på livet igen. Også opfølgningen har været helt i top. Så tak for det, og de allerbedste anbefalinger.
Kirsten F.
Efter forløbet hos Marianne er min allergi blevet betydeligt bedre og symptomerne er stort set væk. Jeg har mere energi og bedre velbefindende. Nu ved jeg, hvilke fødevarer der er gavnlige for mig, og hvilke jeg enten skal undgå eller spise i små mængder.
Marianne er utrolig dygtig og har en bred viden om sundhed - Det er tydeligt, at hun brænder for sit fag og for at hjælpe andre til et sundere liv. Der er ingen løftede pegefingre og stor forståelse for ens livssituation. Hun møder en i øjenhøjde med smil og varme, så man føler sig set og godt tilpas i hendes selskab.
Hun får mine allervarmeste anbefalinger, tak for dig 😊
Camilla S.
Som 48-årig begyndte jeg pludselig at få uforklarlig kløende u-udholdeligt eksem. Jeg har aldrig haft den slags før, og hverken min egen læge eller hudlæge kunne finde en forklaring på det. Jeg søgte derfor efter hjælp flere steder på nettet og faldt over Mariannes hjemmeside, som efterfølgende har ændret alt for mig. Mit eksem er ikke bare næsten forsvundet, men jeg er blevet så meget klogere på, hvor stor en indflydelse kost har på vores generelle helbred, og ordlyden; "alt med måde" giver så meget mening for mig. Derudover er jeg blevet så meget klogere på det at være histaminintolerant, og hvordan kroppen reagerer på histaminholdige fødevarer, jo mere den er i ubalance. Det giver mig en kæmpe frihed, at jeg har lært at "læse" min krop, takket være Marianne. Til folk, der døjer med uforklarlige symptomer, vil jeg til enhver en tid anbefale at tage en snak med Marianne. Hun er meget lyttende, forstående, giver sig god tid, og så har hun bare en kæmpe viden inden for sit felt - tak for dig Marianne 🙂
Line Emilie Petersen
Så er der gået lidt mere end 3 uger, og jeg oplevede allerede efter en uges tid, at jeg ikke er nær så oppustet og ikke har så mange gener som tidligere, så det er megadejligt 😊😊 Så hvor var det heldigt, at jeg fandt frem til dig, og du kunne hjælpe mig 😀
Lone B
Jeg har igennem rigtig mange år døjet med problemer med min mave, træthed, energiforladthed, hovedpiner og uforklarlig vægtøgning. Jeg har prøvet mange forskellige diæter og udelukket mange ting i min kost, men intet af det har desværre haft den ønskede effekt på mig. Men det har den plan, som Marianne har givet mig 😊 Mange af mine symptomer er efter meget kort tid forsvundet eller kraftigt reduceret, og jeg er bare så glad. Planen har været nem at gå til og nem at følge takket være en overskuelig letforståelig individuel plan. Marianne er en utrolig behagelig, imødekommende og ikke mindst lyttende person. Jeg har hele vejen igennem følt, at hun lyttede til mig og mine problematikker og ikke bare havde travlt med at hælde et standardforløb ned over mig. Det gør Marianne unik. Jeg vil til hver en tid anbefale Marianne – hun gør en forskel 😊
Christine Karsberg
Det banebrydende var den fysiske mærkbare forskel, der var allerede efter få dage. Min fordøjelse var faldet til ro, og maven var blevet flad fremfor at være nærmeste konstant oppustet. Særligt om aftenen plejede maven at gøre kolikagtig ondt, være oppustet og opspændt. Det ændrede sig i løbet af den første uge, hvilket jeg oplevede som mirakuløst. Det gjorde det motiverende at fortsætte med planen. Jeg har været overrasket over, hvor nemt det var at ændre madvanerne. Jeg havde forestillet mig, det ville blive svært og forbundet med hård selvdisciplin at ændre kostvaner. Det var ikke tilfældet. Jeg er sikker på, at din tilgang har gjort denne forskel. Du har givet alternativer til de cravings, der har været og været god til stille og rolig at formidle fordelene, hvilket har bevirket, det ikke har føltes som et pres. Det blev en proces, hvor jeg kunne følge mit eget tempo og træffe mine egne beslutninger.
Eva Mønsted
Jeg havde mange problemer med min mave. Det fyldte så meget i min hverdag. Så gik jeg til Marianne, og så fik hun hjulpet mig. Nu har jeg ingen problemer. Mange tak Marianne
Inger Wounlund Andersen
Lige fra begyndelsen har jeg følt mig i gode og kompetente hænder. I flere år har jeg gået til kiropraktor i perioder flere gange om ugen pga. smerter i lænden med udstrålinger ned på bagsiden i benene samt ubehag på ydersiden af højre ben og knæproblemer. Disse smerter er helt væk, min sukkertrang er væk, jeg har tabt 5 kilo på 1 måned og holder vægten, min hud er ikke så tør som tidligere, og jeg er ikke længere oppustet. Det bedste er, at jeg aldrig har været sulten i de 6 uger forløbet varede.
Birgitte K
Det er ufatteligt, hvad kosten kan gøre! Jeg er ikke oppustet og utilpas i min krop længere. Men det vigtigste af alt er, at mit eksem er blevet meget mindre, og at jeg kan gå glad i seng igen. Når man er dybt ulykkelig og udmattet over, at ens krop ikke vil, som man ønsker, så har man behov for støtte – og den gav du mig.
Stefanie O.
Tusinde tak til dig Marianne for at have hjulpet mig hertil. Før var jeg frustreret over ikke at vide, hvorfor jeg havde hovedpine eller ondt i maven. Nu har jeg et værktøj til at undgå det. Den største forskel i min hverdag er, at jeg har fået mere energi. Jeg bruger ikke alt min energi på arbejde, men har også overskud til at gøre de ting jeg holder af i min fritid. Det bedste ved forløbet har været at have en, som jeg har kunnet støtte mig til, og som har motiveret mig til at holde mig til kostplanen. Det er jo muligt at læse på nettet, hvordan man skal gøre, men det at have en, der er med på sidelinjen, gør det hele så meget nemmere.
Søren Schulz Poulsen
KÆMPE ros og tanker herfra! Jeg er ikke mere er 100% stresset over, hvad jeg kan spise og ikke ikke. En kæmpe befrielse og meget større selvtillid igen, nu da jeg ikke har udslæt mere 😀 Du har været min "lifesaver" uden tvivl - jeg skænker dig en tanke dagligt, når jeg kigger mig selv i spejlet <3
Lone Winther Justesen
Jeg fået meget mere styr på min krop og de symptomer, der viser sig. Jeg ved, hvordan jeg kan få ro på min krop, og Marianne er kommet med meget vigtig viden, så jeg kan komme igennem min hverdag, også når den er travl. Det er fedt at få så dybdegående vejledning og kunne gå fra et møde med hende, med masser af ting i min værktøjskasse til et liv med mere balance og sundhed i min krop. Marianne får mine bedste anbefalinger - hvis du er i tvivl så gør det! Det er en fantastisk investering i dig selv og din trivsel.
Annemaia Møller
Jeg har været glad for forløbet og er kommet af med rigtig mange af mine symptomer. Det materiale, du sendte var meget nemt at gå til - med plan for kosttilskud, hvor jeg kunne købe det. Så dejligt, at du har pakket det hele til en let tilgængelig pakke. Når man har det virkelig skidt, så er det lidt overskuelig at gå i gang med så omfattende en kostomlægning - din pakke gjorde det væsentligt nemmere for mig.
Marianne Iversen
5 ud af 5 stjerner herfra 😊 Din vejledning har været praktisk brugbar, materialet let tilgængeligt, du har været god til at forklare om årsager og virkning og fortælle, hvor jeg kunne købe de forskellige fødevarer, så hele opstartsfasen blev nem. Noget af det bedste ved forløbet har været, at jeg selv kan gøre noget for at forbedre min livskvalitet og ikke ukritisk skal acceptere en forringelse af tilværelsen, Jeg vil absolut anbefale et forløb til andre. Det er en investering i ens eget velbefindende.
Birte Riddervold
Tak for et supergodt forløb! Jeg har længe haft migræne hver eneste dag, og nu er det næsten forsvundet.
Så jeg er glad og tilfreds og lettet over, at jeg tog mig sammen og kontaktede dig, for det har gjort, at jeg fik løst gåden om, hvordan jeg kan få det bedre i min krop.
Det har været nogle supergode samtaler, og dine opfølgende mails er rigtig gode at læne sig op ad.
Helle D
Jeg har været meget tilfreds med Mariannes rådgivning, den har hjulpet mig rigtig meget. Jeg har mindre allergisymptomer, jeg har ikke brug for så meget medicin mere, og jeg har nu forstået sammenhængen mellem mine allergisymptomer og kosten. Jeg vil bestemt anbefale det til andre.
Helle Michelsen
Jeg kan varmt anbefale et forløb - alle burde gøre det! Jeg har fået blandt andet mere energi og overskud. Allerede en uge efter kunne jeg mærke forskellen på mange områder: søvn, krop, hår og især huden. Jeg har også tabt mig uden at føle at man har været på kur. Nu, hvor jeg er færdig med forløbet, fortsætter jeg med at bruge planen som min guide i min hverdag, samt alle de gode råd jeg har fået undervejs. Man kan ikke lade være.
Sandra Andersen
Jeg havde ikke drømt om, at jeg kunne komme så langt på blot 6 uger. Min mave har det væsentlig bedre, mit kolesterol er faldet markant, jeg sover meget bedre, og jeg har ikke længere tør hud på benene. Derudover har jeg både tabt mig og mindsket min livvidde. Denne kostomlægning har virkelig højnet min livskvalitet, og det er helt sikkert, jeg fortsætter af "dydens" sti. Jeg kan ikke hverken takke eller rose dig nok Marianne, tak for et helt nyt liv.
Marianne Windfeld
Jeg har fået det så meget bedre og har fået nogle værktøjer til at håndtere histaminintolerance. ENDELIG har jeg fået stillet en rimelig sikker diagnose efter 15 lange år med alle de forfærdelige lidelser. Noget af det bedste ved forløbet var, at du er meget tillidsvækkende samt har sat dig grundigt ind i problematikkerne omkring histaminintolerance. Det allerbedste (selvom det selvfølgelig ikke er så godt) er, at du selv har histaminintolerance og har afprøvet diverse selv.
Helle Bredum
Jeg har været meget tilfreds med og glad for forløbet. Nu er jeg bevidst om, hvad mine forskellige symptomer skyldes, og hvad/hvordan jeg skal spise (og leve) for at undgå dem. Fødevareintolerance testen var et uvurderligt grundlag for og redskab i mit forløb. Derudover var jeg meget glad for, at jeg ikke fik en meget restriktiv madplan eller lignende, men at der i stedet var stor fleksibilitet.
Amanda Timmermann
Jeg har fået indsigt i, præcis hvilke madvarer, der er gode for mig, og hvordan jeg kan sammensætte dem i mine måltider. Det giver mig et fundament og nogle principper at holde fast i, som jeg ved er gode for mig. Det var også rigtig godt at sparre med Marianne og vide, at der var en, som var engageret i mit forløb og interesseret i, at jeg skulle lykkes.
Helle Sørensen
Jeg vil 100% anbefale et forløb til andre. Jeg har fået et super godt indblik i, hvad der er i de enkelte fødevarer mv. Derudover har det givet mig et godt kendskab til, hvordan min krop reagerer på forskellige fødevarer, bl.a. takket være prøver, som jeg tydeligt har kunnet mærke en effekt af. Det har også været rart med en tilgængelig sparringspartner og med råd til forskellige opskrifter/sammensætning af madvarer
Nicklas A. Ellebæk
Kan varmt anbefale et forløb hos Marianne! Jeg har fået mere energi, er gået ned i vægt og har oplevet en stor forbedring ift. min astma. Det giver langt større velvære, når ens kost er skræddersyet præcis til de behov/udfordringer, man har.
Lena Winsløv
"Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før". Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet. Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
Irina Kilic
Jeg har på 6 uger tabt mig 6,5 kg. og føler at jeg har fået mere energi. Derudover er mit kolesteroltal blevet normalt igen, og jeg har iflg. aftale med lægen stoppet med medicinen. Jeg kan klart anbefale andre at kontakte Marianne, hvis der ønskes hjælp til ubalancer i kroppen. Hun er meget professionel og grundig.
Inger Hansen
Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne. Hun dannede sig hurtigt et overblik over mine udfordringer og korrigerede præcist og effektivt min kost og tilskud, så jeg, ved at følge disse, på kort tid har fået mere energi og overskud samt smerterne i mine muskler og led er mindre, smidigheden er øget, og jeg kan holde til at være i gang fysisk i længere tid uden pause.
Annemette Rothmann
Marianne har hjulpet mig med svær allergi og histaminintolerance. Selvom der undervejs viste sig flere fødevareintolerancer, opgav Marianne aldrig at finde nye løsninger. Desuden er det fantastisk med en ernæringsterapeut som har prøvet fødevareintolerancer på egen krop og dermed forstår de frustrationer, det kan give. Marianne er en kæmpe støtte i forbindelse med kostomlægning.
Iben Vestergaard Andersen
Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi. Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne​
Esther Aagaard
Til jer, som ikke kender Marianne. Køb et forløb. Jeg har på 6 uger tabt omkring 3 kg og 7 cm om taljen ved at følge Mariannes anvisninger. Og nej, jeg har IKKE været sulten og synder også ind imellem 😉
Betina Klausholm
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke
Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.​
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bay
Kostvejledningen ved Marianne var en meget positiv oplevelse. Hun var grundig i sin tilgang til mine udfordringer og gav mig lette fokuspunkter at huske på. Jeg vil anbefale en opfølgning efter et par måneder for at holde snuden i sporet på det, DU gerne vil ændre. Marianne er desuden et meget behageligt og imødekommende menneske, og jeg har fuld tillid til hendes kompetencer
Trine Qvortrup Moltzen
Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholt Berthelsen
KONTAKT

Kontakt mig og hør mere

SPIS DIG FRISK
v/Marianne Langvad Andersen, ernæringsterapeut DET og coach
Rørhøjen 18 + Fabrikvej 11, 8800 Viborg
Tlf. 5168 59 64

OBS! Også konsultationer online via f.eks. Zoom, Skype eller Facetime

Klik her - så ringer jeg til dig.
Det er gratis og helt uforpligtende.