spisdigfrisk17stor

Hvad er ernæringsterapi - og hvad kan det?

Ernæringsterapi er avanceret, videnskabsbaseret kostvejledning, hvor jeg  – med udgangspunkt i dine sympotomer og udfordringer – rådgiver dig om, hvordan du kan bruge din kost til at få et bedre helbred, en sund vægt og mere energi.  

Hvor almindelig kostvejledning primært har fokus på vægten, så har ernæringsterapi fokus på helbredet. På hvordan du kan få det bedre i din krop, bruge din mad som medicin og spise dig til et meget bedre liv.   

Ernæringsterapi er baseret på naturlige og enkle værktøjer, men det er uhyre effektivt til en lang række lidelser og udfordringer. 

Mine specialer er: 

ATOPISKE SYGDOMME & HISTAMININTOLERANCE:

MAVEPROBLEMER: 

LIVSSTILSSYGDOMME: 

Men jeg har også mange kunder med følgende problematikker. Her er ernæringsterapi også virkelig effektivt:  

Fandt du ikke det, du søgte? Så kontakt mig og hør, hvad jeg kan gøre for dig. Den rigtige kost kan give dig færre gener, næsten uanset hvad du lider af. 


Hvordan foregår det?  
 

Vi starter altid op med en 2 timers konsultation, hvor jeg spørger ind til dine symptomer, udfordringer, historik samt til din nuværende kost og livsstil. Herefter rådgiver jeg dig om, hvad der vil være den bedste kost for dig. 

Jeg laver også en skriftlig handlingsplan til dig, inkl. måltidsforslag, nemme opskrifter og anbefalinger til kosttilskud. Den er skræddersyet til dig og tilpasset din hverdag, så den er til at gennemføre. 

Værktøjerne er enkle, og du skal hverken tælle kalorier eller veje maden. Maden kan købes i dit lokale supermarked og er hurtig og let at lave. På den måde opnår du varige livsstilsændringer, der fungerer i hverdagen. Og det er IKKE fanatisk! Der er også plads til hygge. Ellers holder det ikke i længden. 

Ca. 6 uger efter har vi en opfølgningssamtale, hvor vi evaluerer og justerer planen, så du kan leve efter den fremadrettet.

Et 6 ugers forløb fungerer rigtig godt for de fleste. Nogle vil gerne have flere samtaler, så det aftales efter behov. 


Hvor foregår kostvejledningen – og hvad koster det?
 

Konsultationerne foregår i min klinik i Viborg eller online – via Zoom, Skype, Facetime eller lign.   

Klik her for at se pakker og priser.

Vil du gerne booke en tid? Så klik her

 

Hvad siger kunderne?

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne. Hun dannede sig hurtigt et overblik over mine udfordringer og korrigerede præcist og effektivt min kost og tilskud, så jeg, ved at følge disse, på kort tid har fået mere energi og overskud samt smerterne i mine muskler og led er mindre, smidigheden er øget, og jeg kan holde til at være i gang fysisk i længere tid uden pause.
Annemette Rothmann
Marianne har hjulpet mig med svær allergi og histaminintolerance. Selvom der undervejs viste sig flere fødevareintolerancer, opgav Marianne aldrig at finde nye løsninger. Desuden er det fantastisk med en ernæringsterapeut som har prøvet fødevareintolerancer på egen krop og dermed forstår de frustrationer, det kan give. Marianne er en kæmpe støtte i forbindelse med kostomlægning.
Iben Vestergaard Andersen
Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi. Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne​
Esther Aagaard
Til jer, som ikke kender Marianne. Køb et forløb. Jeg har på 6 uger tabt omkring 3 kg og 7 cm om taljen ved at følge Mariannes anvisninger. Og nej, jeg har IKKE været sulten og synder også ind imellem 😉
Betina Klausholm
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke
Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.​
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bay
Kostvejledningen ved Marianne var en meget positiv oplevelse. Hun var grundig i sin tilgang til mine udfordringer og gav mig lette fokuspunkter at huske på. Jeg vil anbefale en opfølgning efter et par måneder for at holde snuden i sporet på det, DU gerne vil ændre. Marianne er desuden et meget behageligt og imødekommende menneske, og jeg har fuld tillid til hendes kompetencer
Trine Qvortrup Moltzen
Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholt Berthelsen

Har du spørgsmål?

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.