spisdigfrisk17stor

Få hjælp og lindring

Ernæringsterapi er avanceret, videnskabsbaseret kostvejledning, hvor jeg bruger kost- og livsstilsomlægninger til at rette op på ubalancer i kroppen. 

Det er baseret på naturlige og enkle værktøjer – men det er uhyre effektivt til en lang række lidelser og udfordringer, blandt andet: 

Fandt du ikke det, du søgte? Så kontakt mig og hør, hvad jeg kan gøre for dig. Den rigtige kost kan give dig færre gener, næsten uanset hvad du lider af. 

En ny livsstil der holder 
 

At ændre kost og livsstil er ikke altid nemt. Nogle kan ændre vaner fra den ene dag til den anden. Andre har brug for mere tid og støtte i processen.

Her er min baggrund som coach relevant. Jeg laver ikke bare kostvejledning. Jeg hjælper dig også med at få ændringerne gennemført på en måde, der passer til dig. På den måde opnår du varige livsstilsændringer, der fungerer i din hverdag.

Hvor foregår kostvejledningen – og hvad koster det? 

Kostvejledningen foregår i min klinik i Viborg eller via Skype. Jeg kan også komme ud til dig for en beskeden merpris.

Se priser og pakker – klik her.

 

Hvad siger kunderne?

Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay

Har du spørgsmål?