4-lille

Book en konsultation

– Har du problemer med mavenastmaallergieksemgigtdiabeteshedetureforhøjet blodtryk eller andre helbredsmæssige udfordringer?

– Er du træt og energiforladt?

– Har du svært ved at tabe dig

Så book et forløb hos mig og få en skræddersyet kostplan, der kan give dig

– et helt nyt liv med et bedre helbred, en strammere talje og meget mere overskud og energi.

Planen er udførlig og helt INDIVIDUEL , så den passer præcis til dig, din hverdag og dine udfordringer.

Du får også anbefalinger til kosttilskud, så du slipper for at købe dig fattig i de forkerte. Og du får hjælp og støtte til at få ændringerne gennemført.

Du skal hverken tælle kalorier eller veje maden. I stedet får du enkle værktøjer og opskrifter, der fungerer i en travl hverdag.

Sådan foregår det

En startkonsultationen varer ca. 2 timer og foregår i min klinik eller online. Den omfatter en grundig gennemgang af dine symptomer samt din nuværende kost og livsstil.

Efter konsultationen får du en handlingsplan med kostanbefalinger, måltidsforslag og forslag til kosttilskud – skræddersyet til dig og dine udfordringer og din hverdag, så den er til at gennemføre.

Herefter arbejder du med planen i ca. 6 uger. Køber du et forløb, kan du ringe og skrive til mig i perioden, alt det du vil. Det er med i prisen. 

Til opfølgningssamtalerne arbejder vi videre med dine udfordringer. Måske justerer jeg lidt på anbefalingerne, og vi håndterer eventuelle udfordringer, der er opstået i forløbet. En opfølgningssamtale varer ca. 45 minutter. 

For nogle vil én opfølgning være tilstrækkelig, mens andre ønsker mere hjælp til at bevare motivationen og indarbejde de nye sunde vaner i hverdagen. 

Priser


OBS! Prisstigning på vej!
 

Priserne nedenfor stiger pr. 1. oktober 2021. Så book en tid nu, hvis du vil have de lave priser 🙂 Startkonsultation (ca. 2 timer), inkl. individuel skræddersyet handlingsplan:  Kr. 1.095,-

Opfølgningskonsultation (ca. 45 min.): Kr. 595,-

Vejledning pr. mail eller telefon i mellem konsultationerne: Kr. 150,- pr. påbegyndt ½ time

 


KØB ET FORLØB OG SPAR PENGE:

FORLØB 1 med:
– Startkonsultation (ca. 2 timer)
Individuel skræddersyet handlingsplan
1 x opfølgningskonsultation efter ca. 6 uger
– Med i prisen: Mail- og telefonsupport efter behov i hele perioden

Evt tilvalg: Analyse for fødevareintolerancer fra kr. 675,

kr. 1.495,-

FORLØB 2 med:
– Startkonsultation (ca. 2 timer)
Individuel skræddersyet handlingsplan
2 x opfølgningskonsultationer
– Med i prisen: Mail- og telefonsupport efter behov i hele perioden

Evt. tilvalg: Analyse for fødevareintolerancer fra kr. 675,

kr. 1.895,-

 

FORLØB 3 med:
 – Startkonsultation (ca. 2 timer)
Individuel skræddersyet handlingsplan
– 3 x opfølgningskonsultationer
– Med i prisen: Mail- og telefonsupport efter behov i hele perioden

Evt. tilvalg: Analyse for fødevareintolerancer fra kr. 675,

kr. 2.195,-

 

FORLØB 4 med: 
– Startkonsultation (ca. 2 timer)
Individuel skræddersyet handlingsplan
4 x opfølgningskonsultationer
– Med i prisen: Mail- og telefonsupport efter behov i hele perioden

Evt. tilvalg: Analyse for fødevareintolerancer fra kr. 675,-

kr. 2.495,-

Er I to, der ønsker en livstilsændring?
(fx et par eller en forælder + barn)
10% rabat på ovennævnte priser

 

Hvor foregår det? 

Konsultationerne foregår i min klinik på Rørhøjen 18 i Viborg, i Viborg Helsepraktik (onsdage) eller online via Skype eller Facetime. 

Dine oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt.

Betaling foregår via Mobile Pay, kontant eller via bankoverførsel.  

Hvad siger kunderne?

Kan varmt anbefale et forløb hos Marianne! Jeg har fået mere energi, er gået ned i vægt og har oplevet en stor forbedring ift. min astma. Det giver langt større velvære, når ens kost er skræddersyet præcis til de behov/udfordringer, man har.
Lena Winsløv
"Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før". Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet. Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
Irina Kilic
Jeg har på 6 uger tabt mig 6,5 kg. og føler at jeg har fået mere energi. Derudover er mit kolesteroltal blevet normalt igen, og jeg har iflg. aftale med lægen stoppet med medicinen. Jeg kan klart anbefale andre at kontakte Marianne, hvis der ønskes hjælp til ubalancer i kroppen. Hun er meget professionel og grundig.
Inger Hansen
Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne. Hun dannede sig hurtigt et overblik over mine udfordringer og korrigerede præcist og effektivt min kost og tilskud, så jeg, ved at følge disse, på kort tid har fået mere energi og overskud samt smerterne i mine muskler og led er mindre, smidigheden er øget, og jeg kan holde til at være i gang fysisk i længere tid uden pause.
Annemette Rothmann
Marianne har hjulpet mig med svær allergi og histaminintolerance. Selvom der undervejs viste sig flere fødevareintolerancer, opgav Marianne aldrig at finde nye løsninger. Desuden er det fantastisk med en ernæringsterapeut som har prøvet fødevareintolerancer på egen krop og dermed forstår de frustrationer, det kan give. Marianne er en kæmpe støtte i forbindelse med kostomlægning.
Iben Vestergaard Andersen
Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi. Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne​
Esther Aagaard
Til jer, som ikke kender Marianne. Køb et forløb. Jeg har på 6 uger tabt omkring 3 kg og 7 cm om taljen ved at følge Mariannes anvisninger. Og nej, jeg har IKKE været sulten og synder også ind imellem 😉
Betina Klausholm
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke
Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.​
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bay
Kostvejledningen ved Marianne var en meget positiv oplevelse. Hun var grundig i sin tilgang til mine udfordringer og gav mig lette fokuspunkter at huske på. Jeg vil anbefale en opfølgning efter et par måneder for at holde snuden i sporet på det, DU gerne vil ændre. Marianne er desuden et meget behageligt og imødekommende menneske, og jeg har fuld tillid til hendes kompetencer
Trine Qvortrup Moltzen
Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholt Berthelsen

Har du spørgsmål?