4-lille

Book en konsultation


– Har du problemer med mavenastmaallergieksemgigtdiabeteshedetureforhøjet blodtryk eller andre helbredsmæssige udfordringer?

– Er du træt og energiforladt?

– Har du svært ved at tabe dig

Så book et forløb hos mig og få en skræddersyet kostplan, der kan give dig et helt nyt liv med bedre helbred og meget mere energi og overskud.

Planen er udførlig og helt INDIVIDUEL – den passer præcis til dig, din hverdag og dine udfordringer.

Du får også anbefalinger til kosttilskud, så du slipper for at købe dig fattig i de forkerte. Og du får hjælp og støtte til at få ændringerne gennemført.

Du skal hverken tælle kalorier eller veje maden. I stedet får du enkle værktøjer og opskrifter, der fungerer i en travl hverdag.

Priser

Startkonsultation (ca. 2 timer), inkl. individuel skræddersyet handlingsplan

Opfølgningskonsultation (ca. 45 min.)

kr. 900,-

kr. 500,-

KØB ET FORLØB OG SPAR PENGE:

FORLØB 1 med:
– Startkonsultation (ca. 2 timer)
Individuel skræddersyet handlingsplan
– Mail- og telefonsupport efter behov
1 x opfølgningskonsultation efter ca. 6 uger

Evt tilvalg: Analyse for fødevareintolerancer fra kr. 675,

kr. 1.200,-
(spar kr. 200,-)

 

 

FORLØB 2 med:
– Startkonsultation (ca. 2 timer)
Individuel skræddersyet handlingsplan
– Mail- og telefonsupport efter behov
2 x opfølgningskonsultationer

Evt. tilvalg: Analyse for fødevareintolerancer fra kr. 675,

kr. 1.500,-
(spar kr. 400,-)

 

 

FORLØB 3 med:
 – Startkonsultation (ca. 2 timer)
Individuel skræddersyet handlingsplan
– Mail og telefonsupport efter behov
– 3 x opfølgningskonsultationer

Evt. tilvalg: Analyse for fødevareintolerancer fra kr. 675,

kr. 1.800,-
(spar kr. 600,-)

 

 

FORLØB 4 med: 
– Startkonsultation (ca. 2 timer)
Individuel skræddersyet handlingsplan
– Mail og telefonsupport efter behov
4 x opfølgningskonsultationer

Evt. tilvalg: Analyse for fødevareintolerancer fra kr. 675,-

kr. 2.100,-
(spar kr. 800 !!)

 

 

Er I to, der ønsker en livstilsændring?
(fx et par eller en forælder + barn)
10% rabat på ovennævnte priser

Er du interesseret i flere konsultationer? Så finder vi en god pris.

Betaling foregår via Mobile Pay, kontant eller via bankoverførsel.  

Hvor foregår det? 

Konsultationerne foregår i min klinik på Rørhøjen 18 i Viborg, i Viborg Helsepraktik (onsdage) eller online via Skype eller Facetime. 

Dine oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt.

Hvad med Covid-19?

I begge mine klinikrum er der stor fokus på hygiejne, håndsprit, afstand mv. 

Men ellers holder jeg også mange online konsultationer. Det fungerer rigtig fint 🙂 


Sådan foregår det

Startkonsultationen varer ca. 2 timer. Den starter med en grundig gennemgang af dine symptomer samt din nuværende kost og livsstil. Efter konsultationen får du en handlingsplan med kostanbefalinger, måltidsforslag og forslag til kosttilskud. Planen er INDIVIDUEL og skræddersyet til dine udfordringer og din hverdag, så den er til at gennemføre.

Til opfølgningssamtalerne arbejder videre med årsagerne til problemerne, justerer på anbefalingerne og håndterer de udfordringer, der er opstået i forløbet. For nogle vil én opfølgning er tilstrækkelig, mens andre ønsker mere hjælp til at bevare motivationen og indarbejde de nye sunde vaner i hverdagen. En opfølgningssamtale varer ca. 45 minutter.  , 

Hvad siger kunderne?

Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.
Lærke Stenum Hagelskjær
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay
Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholdt Berthelsen
Kostvejledningen ved Marianne var en meget positiv oplevelse. Hun var grundig i sin tilgang til mine udfordringer og gav mig lette fokuspunkter at huske på. Jeg vil anbefale en opfølgning efter et par måneder for at holde snuden i sporet på det, DU gerne vil ændre. Marianne er desuden et meget behageligt og imødekommende menneske, og jeg har fuld tillid til hendes kompetencer
Trine Qvortrup Moltzen
Jeg har været glad for Mariannes rådgivning. Hun anbefalede kostændringer og nogle kosttilskud, der har givet mere ro på min situation. Og jeg fik værktøjer, som jeg tænker vil hjælpe mig i hverdagen.
Jonna Kathrine Gregersen

Har du spørgsmål?