DSC01079

Konsultation med personlig handlingsplan

En startkonsultation hos mig tager ca. 2 timer, hvor jeg spørger ind til dine symptomer og udfordringer, historik samt til din nuværende kost og livsstil. Herefter rådgiver jeg om, hvad der vil være den bedste kost for dig. Vi taler også om fødevareintolerancetests, hvis det er relevant.  

Efter konsultationen laver jeg en udførlig skriftlig handlingsplan til dig, inkl. måltidsforslag, nemme opskrifter og anbefalinger til kosttilskud. 

Handlingsplanen er skræddersyet til dig og dine udfordringer, og den er tilpasset din hverdag, så den er til at gennemføre. Så det er en meget personlig plan. 

Du får også nemme værktøjer til at gennemføre ændringerne. Der skal hverken vejes mad eller tælles kalorier, og maden kan købes i dit lokale supermarked og er hurtig og let at lave. 

Desuden er løsningerne realistiske. De skal holde i hverdagen – og der skal også være plads til hygge. Ellers holder det ikke. 


Hvor foregår det? 

Konsultationerne foregår i min klinik på Fabrikvej 11 i Viborg – eller online via f.eks. Zoom, Skype eller Facetime. 

Dine oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt.

Betaling foregår via Mobile Pay, kontant eller via bankoverførsel.  


Hvad sker der bagefter? 

Jeg anbefaler altid en opfølgningssamtale efter ca. 6 uger, hvor vi evaluerer og justerer planen, så du kan leve efter den fremadrettet. 

En startkonsultation + én opfølgningssamtale (= et miniforløb) er nok for de fleste. Nogle har dog brug for et længere forløb, men det aftaler vi bare hen ad vejen. 


Hvad koster det? 

En startkonsultation INKL. personlig handlingsplan, måltidsforslag/opskrifter og anbefalinger til kosttilskud koster kun kr. 1.395,-

Opfølgningssamtalen koster kun kr. 400,- hvis du betaler den samtidig med startkonsultationen (normalt kr. 595,-)


Hvordan booker jeg en startkonsultation?
 

Du kan booke en startkonsultation her: Onlinebooking

Hvis du er i tvivl, så start med at booke en tid til en gratis indledende samtale (15 min.). Det er helt uforpligtende. 

Hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig – eller hvis du spørgsmål – så kontakt mig på tlf.nr. 5168 5964, mail: spisdigfrisk@outlook.dk  – eller via kontaktformularen nedenfor. 

 

 

Har du spørgsmål?