DSC01079

Konsultation med personlig handlingsplan

En startkonsultation hos mig tager ca. 2 timer, hvor jeg spørger ind til dine symptomer og udfordringer, historik samt til din nuværende kost og livsstil. Herefter rådgiver jeg om, hvad der vil være den bedste kost for dig. Vi taler også om fødevareintolerancetests, hvis det er relevant.  

Efter konsultationen laver jeg en udførlig skriftlig handlingsplan til dig, inkl. måltidsforslag, nemme opskrifter og anbefalinger til kosttilskud. 

Handlingsplanen er skræddersyet til dig og dine udfordringer, og den er tilpasset din hverdag, så den er til at gennemføre. Så det er en meget personlig plan. 

Du får også nemme værktøjer til at gennemføre ændringerne. Der skal hverken vejes mad eller tælles kalorier, og maden kan købes i dit lokale supermarked og er hurtig og let at lave. 

Desuden er løsningerne realistiske. De skal holde i hverdagen – og der skal også være plads til hygge. Ellers holder det ikke. 


Hvor foregår det? 

Konsultationerne foregår i min klinik på Fabrikvej 11 i Viborg – eller online via f.eks. Zoom, Skype eller Facetime. 

Dine oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt.

Betaling foregår via Mobile Pay, kontant eller via bankoverførsel.  


Hvad sker der bagefter? 

Det er som regel en god idé med en opfølgningssamtale efter ca. 5 uger, hvor vi evaluerer og justerer planen, så du kan leve efter den fremadrettet. 

En startkonsultation + én opfølgningssamtale (= et miniforløb) er nok for de fleste. Nogle har dog brug for et længere forløb, men det aftaler vi bare hen ad vejen. 


Hvad koster det? 

En startkonsultation med mundtlig rådgivning om kost og kosttilskud koster kr. 995,- 

En startkonsultation med mundtlig rådgivning SAMT skriftlig handlingsplan med resumé af samtalen, måltidsforslag/opskrifter og anbefalinger til kosttilskud koster kr. 1.595,-

Et miniforløb, som også inkluderer en opfølgningssamtale efter ca. 5 uger samt mailsupport i forløbet, koster kr. 1.975,- (Spar 400,-)


Hvordan booker jeg en startkonsultation?
 

Du kan booke en startkonsultation her: Onlinebooking

Hvis du er i tvivl, så start med at booke en tid til en afklarende samtale (15 min.). Det er gratis og helt uforpligtende. 

Hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig – eller hvis du spørgsmål – så kontakt mig på tlf.nr. 5168 5964, mail: spisdigfrisk@outlook.dk  – eller via kontaktformularen nedenfor.   

 

Hvad siger kunderne?

Kan varmt anbefale et forløb hos Marianne! Jeg har fået mere energi, er gået ned i vægt og har oplevet en stor forbedring ift. min astma. Det giver langt større velvære, når ens kost er skræddersyet præcis til de behov/udfordringer, man har.
Lena Winsløv
"Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før". Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet. Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
Irina Kilic
Jeg har på 6 uger tabt mig 6,5 kg. og føler at jeg har fået mere energi. Derudover er mit kolesteroltal blevet normalt igen, og jeg har iflg. aftale med lægen stoppet med medicinen. Jeg kan klart anbefale andre at kontakte Marianne, hvis der ønskes hjælp til ubalancer i kroppen. Hun er meget professionel og grundig.
Inger Hansen
Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi. Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne
Esther Aagaard
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke
Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.​
Lærke Stenum Hagelskjær

Har du spørgsmål?