Konsultation

konsultation

Konsultation MED personlig handlingsplan

Hvad får du egentlig for pengene, hvis du booker en konsultation eller et forløb hos mig?

Med PAKKE 1 får du:
– En 2 timers startkonsultation, som foregår i min klinik eller online. Her spørger jer grundigt ind til dine symptomer og udfordringer, historik samt til din nuværende kost og livsstil. Herefter rådgiver jeg om, hvad der vil være den bedste kost for dig. Vi taler også om kosttilskud og fødevareintolerancetests, hvis det er relevant.  

– En udførlig skriftlig, personlig handlingsplan med resumé af de råd, jeg har givet dig til samtalen, INKL. konkrete måltidsforslag, stor E-opskriftsbog, anbefalinger til kosttilskud mv. Handlingsplanen er på 6-7 sider og tager mig ca. 3 timer at lave. Den er skræddersyet til dig og dine udfordringer, og den er tilpasset din hverdag, så den er til at gennemføre. Så det er en MEGET personlig plan, som mine klienter betegner som et fantastisk værktøj og en stor hjælp i kostomlægningen. 

Du får også andre nemme værktøjer til at gennemføre ændringerne. Der skal hverken vejes mad eller tælles kalorier, og maden kan købes i dit lokale supermarked og er hurtig og let at lave. Desuden er løsningerne realistiske. De skal holde i hverdagen – og der skal også være plads til hygge. Ellers holder det ikke. 

Jeg gør kort sagt MEGET ud af at gøre det så nemt for dig som muligt. 

Du får ikke bare nogle hurtige anvisninger til, hvad du bør gøre, som det sker mange andre steder. Jeg hjælper dig virkelig i gang. Det er helt sikkert en af grundene til, at jeg har så stor succes med mine forløb.

Med PAKKE 2 får du også:
 1 stk. opfølgningssamtale efter ca. 6 uger samt FRI mailsupport i forløbet. Det giver en god tryghed, som mange er rigtig glade for.

Med PAKKE 3 får du:
 – ikke bare 1, men 2 stk. opfølgningssamtaler efter hhv. 6 uger og ca. 12 uger samt FRI mailsupport i alle ugerne.
Det giver en endnu bedre tryghed og kan anbefales, hvis dine problemer er mere komplekse.

Se mere om forløb og priser her.

Hvor foregår det? 
Konsultationerne foregår i min klinik på Fabrikvej 11 i Viborg – eller online via f.eks. Zoom, Skype eller Facetime. Dine oplysninger bliver selvfølgelig behandlet strengt fortroligt.

Betaling foregår via Mobile Pay, kontant eller via bankoverførsel.  

Booking

Book tid online her.  Hvis du er i tvivl, så ring eller skriv til mig på tlf.nr. 5168 5964, mail: spisdigfrisk@outlook.dk - eller book en GRATIS afklarende samtale (15 min.) via formularen nederst på siden.  Det er helt uforpligtende. 

Eksempler på kundeudtalelser
(se mange flere under menupunktet 'Kundeudtalelser')

Kan varmt anbefale et forløb hos Marianne! Jeg har fået mere energi, er gået ned i vægt og har oplevet en stor forbedring ift. min astma. Det giver langt større velvære, når ens kost er skræddersyet præcis til de behov/udfordringer, man har.
Lena Winsløv
"Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før". Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet. Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
Irina Kilic
Jeg har på 6 uger tabt mig 6,5 kg. og føler at jeg har fået mere energi. Derudover er mit kolesteroltal blevet normalt igen, og jeg har iflg. aftale med lægen stoppet med medicinen. Jeg kan klart anbefale andre at kontakte Marianne, hvis der ønskes hjælp til ubalancer i kroppen. Hun er meget professionel og grundig.
Inger Hansen
Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi. Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne
Esther Aagaard
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke
Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.​
Lærke Stenum Hagelskjær

Har du spørgsmål?