fb-cover-spis-dig-frisk-3-juni23-2

Ny livsstil - skal det være nu?

– Er du træt og energiforladt?
– Vil du gerne tabe et par kilo?
– Eller har du helbredsmæssige udfordringer som mave- og fordøjelsesproblemersmerter/gigtforhøjet kolesterolforhøjet blodtrykallergierastma eller hudproblemer

En justering af din kost kan gøre en KÆMPE forskel. Ja faktisk kan det ændre dit liv. Det har jeg set mange eksempler på. 

Jeg hjælper dig med følgende:

– Rådgivning om, hvilken type kost der passer til dig og dine udfordringer og kan give dig et bedre helbred og mere energi.
– En personlig handlingsplan – skræddersyet til dig – med nemme måltidsforslag og opskrifter samt anbefalinger til kosttilskud, så du slipper for at købe dig fattig i de forkerte.
– Hjælp og støtte til at få ændringerne gennemført, så din livsstilsændring ikke bliver ved snakken og de gode intentioner – men rent faktisk BLIVER til noget. 

VIGTIGT! Du skal hverken tælle kalorier eller veje maden. I stedet får du en nem og letforståelig handlingsplan samt enkle værktøjer, som fungerer i en travl hverdag. 

Så det er nemt – og der er også plads til hygge. Det er IKKE fanatisk på nogen måde.

Hvis du ikke har lyst til at ændre så meget, så starter vi det små. Lidt er helt klart bedre end ingenting. 

Hjælper det overhovedet?

Ja, bestemt. Jeg har en meget høj succesrate og masser af tilfredse kunder. Her er et par eksempler: 

5 ud af 5 stjerner herfra 😊 Din vejledning har været praktisk brugbar, materialet let tilgængeligt, du har været god til at forklare om årsager og virkning og fortælle, hvor jeg kunne købe de forskellige fødevarer, så hele opstartsfasen blev nem. Noget af det bedste ved forløbet har været, at jeg selv kan gøre noget for at forbedre min livskvalitet og ikke ukritisk skal acceptere en forringelse af tilværelsen, Jeg vil absolut anbefale et forløb til andre. Det er en investering i ens eget velbefindende.
Birte Riddervold
"Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før". Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet. Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
Irina Kilic
Jeg havde ikke drømt om, at jeg kunne komme så langt på blot 6 uger. Min mave har det væsentlig bedre, mit kolesterol er faldet markant, jeg sover meget bedre, og jeg har ikke længere tør hud på benene. Derudover har jeg både tabt mig og mindsket min livvidde. Denne kostomlægning har virkelig højnet min livskvalitet, og det er helt sikkert, jeg fortsætter af "dydens" sti. Jeg kan ikke hverken takke eller rose dig nok Marianne, tak for et helt nyt liv.
Marianne Windfeld

Du kan finde mange flere udtalelser her: Kundeudtalelser 

Desuden har jeg selv været igennem processen. Jeg har selv spist mig til et meget bedre liv med mere energi, bedre humør, færre symptomer og langt mindre medicin.

Så jeg VED, det virker, og jeg kender alle de udfordringer, der kan opstå undervejs og ved, hvordan de tackles. 

Hvor foregår det? 

Konsultationerne foregår i min klinik på Fabrikvej 11 i Viborg – eller online via f.eks. Zoom, Skype eller Facetime. Jeg har kunder i hele landet. Og her foregår konsultationerne typisk online. 

Hvad koster det så? 

Du kan både købe enkelt-konsultationer samt forløb af kortere og længere varighed.  

KLIK HER for at se en oversigt over priser og forløb og se, hvad der passer bedst til dig. 

OBS! Lige nu kører jeg også et super-tilbud på mit online gruppeforløb: Kun kr. 795,- for 6 undervisningsmoduler med masser af nemme opskrifter og værktøjer til et sundere liv. Læs mere om online gruppeforløbet her 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge – eller om det er noget for dig? 

Så kontakt mig og hør mere. Udfyld gerne kontaktformularen nedenfor. Så ringer jeg dig op, så vi kan få en snak. En 15 min. afklarende telefonsamtale er gratis og helt uforpligtende.

Du kan også booke den uforpligtende samtale online. Klik her: Onlinebooking

Har du spørgsmål?