kampagne

web-cover-spis-dig-frisk-jan24

Spis dig til et bedre liv!

– Har du helbredsmæssige udfordringer som mave- og fordøjelsesproblemersmerter/gigtforhøjet kolesterolforhøjet blodtrykallergierastma eller hudproblemer

– Er du træt og energiforladt?

– Eller vil du gerne tabe dig et par kilo – på den sunde måde, uden at tælle kalorier?

En justering af din kost kan gøre en KÆMPE forskel. Ja, faktisk kan det ændre dit liv. Det har jeg set masser af eksempler på. 

Jeg hjælper med at finde frem til den kost, som passer til dig og dine udfordringer, så du kan få et bedre helbred og meget mere energi.
Og jeg hjælper og støtter dig 
til at få ændringerne gennemført, så din livsstilsændring ikke bliver ved snakken og de gode intentioner – men rent faktisk BLIVER til noget. 

VIGTIGT! Du skal hverken tælle kalorier eller veje maden. I stedet får du en nem og letforståelig handlingsplan samt enkle værktøjer, som fungerer i DIN hverdag, så det bliver så nemt for dig som muligt.

Hjælper det overhovedet?
Ja, bestemt. Jeg har en meget høj succesrate og masser af tilfredse kunder. Her er et par eksempler: 

5 ud af 5 stjerner herfra 😊 Din vejledning har været praktisk brugbar, materialet let tilgængeligt, du har været god til at forklare om årsager og virkning og fortælle, hvor jeg kunne købe de forskellige fødevarer, så hele opstartsfasen blev nem. Noget af det bedste ved forløbet har været, at jeg selv kan gøre noget for at forbedre min livskvalitet og ikke ukritisk skal acceptere en forringelse af tilværelsen, Jeg vil absolut anbefale et forløb til andre. Det er en investering i ens eget velbefindende.
Birte Riddervold
"Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før". Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet. Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
Irina Kilic
Jeg havde ikke drømt om, at jeg kunne komme så langt på blot 6 uger. Min mave har det væsentlig bedre, mit kolesterol er faldet markant, jeg sover meget bedre, og jeg har ikke længere tør hud på benene. Derudover har jeg både tabt mig og mindsket min livvidde. Denne kostomlægning har virkelig højnet min livskvalitet, og det er helt sikkert, jeg fortsætter af "dydens" sti. Jeg kan ikke hverken takke eller rose dig nok Marianne, tak for et helt nyt liv.
Marianne Windfeld

Du kan finde mange flere udtalelser her: Kundeudtalelser 

Desuden har jeg selv været igennem processen. Så jeg VED, det virker, og jeg kender alle de udfordringer, der kan opstå undervejs og ved, hvordan de tackles. 

Hvor foregår det? 
Konsultationerne foregår i min klinik på Fabrikvej 11 i Viborg – eller Online via f.eks. Zoom, Skype eller Facetime, som det passer dig. 

Hvad koster det? 
KLIK HER for at se en oversigt over priser og forløb og find den pakke, der passer bedst til dig.  

Booking

Book tid online her.  Hvis du er i tvivl, så ring eller skriv til mig tlf.nr. 5168 5964 eller spisdigfrisk@outlook.dk - eller book en GRATIS afklarende samtale (15 min.) via formularen nederst på siden. Det er helt uforpligtende. 

Har du spørgsmål?