Irritabel tarm

IMG_3286

Irritabel tarm - IBS

Vil du slippe for oppustethed, smerter og ubehag? Og vil du i stedet have en glad, velfungerende mave og mere energi og overskud til din familie, venner og livet generelt?

Så overvej et forløb hos mig.  

En kostomlægning kan nemlig forbedre irritabel tarm væsentligt – ja, ofte kan symptomerne faktisk forsvinde helt.

Det er ret forbløffende, men jeg ser det hos mine kunder gang på gang. 

Det sker vel at mærke UDEN brug af Low FODMAP diæten. Det er en besværlig diæt, som efter min mening sjældent er nødvendig. 

Hvordan får man det så bedre?

Første skridt i mine behandlinger er altid at spørge ind til, om du er blevet tilset af lægen. Det skal nemlig udelukkes, at du lider af mere alvorlige ting som kronisk tarmbetændelse (Morbus Chrohn eller Colitis Ulcerosa), cancer eller cøliaki.

Hvis du ”bare” har irritabel tarm, kan forløbet gå i gang.

Når jeg arbejder med irritabel tarm, sker det typisk ud fra en 5-trins model.

1. Vi skal have fjernet ting, du ikke tåler, og som derfor provokerer din tarm.

2. Din fordøjelse styrkes.

3. Den gode tarmflora og det sunde tarmmiljø genskabes.

4. Din tarmslimhinde styrkes og repareres.

5. Motion og det mentale spiller også en stor rolle for fordøjelsen og mave-tarmfunktionen, så det taler vi også om.

Det lyder måske meget kompliceret, men det er det ikke.

Du får en handlingsplan, som er nem at gå til. Og jeg følger dig tæt i hele processen.

Det er vigtigt at sige, at der på ingen måde er tale om en standardplan. Der kan være mange forskellige årsager til irritabel tarm og mave- og fordøjelsesproblemer, så din plan er tilpasset dig og din situation. Den vil også være tilpasset eventuelle andre udfordringer, som du døjer med.

Din nye kost vil også være tilpasset din hverdag, så det bliver så nemt at gå til som overhovedet muligt.

Er det ikke besværligt? 

Nej, det er det ikke. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad der er galt, og du får nemme værktøjer til at få eventuelle kostændringer indarbejdet i din hverdag.

Du behøver ikke leve fanatisk. Det er ikke det, det handler om. 

Det handler i stedet om, at du lærer, hvordan du kan STYRE dine symptomer, i stedet for at de styrer dig.  Det giver en stor lettelse og frihed i det daglige. 


Hvad koster det?

Det bedste resultat opnås ofte ved at købe et forløb – men du kan også bare starte med en enkelt konsultation og så tage det derfra.

En startkonsultation (2 timer) koster fra kr. 1.295,-

Se priser på alle konsultationer og forløb her. 

 

Booking

Book tid online her.  Hvis du er i tvivl, så ring eller skriv til mig på tlf. 5168 5964 eller spisdigfrisk@outlook.dk  - eller book en GRATIS afklarende samtale (15 min.) via formularen nederst på siden. Det er helt uforpligtende. 

Eksempler på kundeudtalelser

Jeg er så glad for både fødevareintolerancetesten og forløbet hos dig. Det har gjort en kæmpe forskel i min dagligdag. Tusind tak 🙏 Det bedste ved forløbet er, at have fundet årsagen til mine udfordringer - også endda på relativt kort tid. Jeg føler, at jeg har mere kontrol over mit liv, hvilket har givet mig mere energi og overskud i hverdagen. Jeg ved nu, hvordan jeg skal tackle min fødevareintolerance, hvilket gør det nemmere fx at spise ude, uden at få det dårligt dagene efter. Det har været rart endelig at finde en, der forstod mine udfordringer. Jeg er ikke et sekund tvivl om, hvem jeg skal henvende mig til, hvis der bliver noget igen.
Vanessa
Så er der gået lidt mere end 3 uger, og jeg oplevede allerede efter en uges tid, at jeg ikke er nær så oppustet og ikke har så mange gener som tidligere, så det er megadejligt 😊😊 Så hvor var det heldigt, at jeg fandt frem til dig, og du kunne hjælpe mig 😀
Lone B
Jeg har igennem rigtig mange år døjet med problemer med min mave, træthed, energiforladthed, hovedpiner og uforklarlig vægtøgning. Jeg har prøvet mange forskellige diæter og udelukket mange ting i min kost, men intet af det har desværre haft den ønskede effekt på mig. Men det har den plan, som Marianne har givet mig 😊 Mange af mine symptomer er efter meget kort tid forsvundet eller kraftigt reduceret, og jeg er bare så glad. Planen har været nem at gå til og nem at følge takket være en overskuelig letforståelig individuel plan. Marianne er en utrolig behagelig, imødekommende og ikke mindst lyttende person. Jeg har hele vejen igennem følt, at hun lyttede til mig og mine problematikker og ikke bare havde travlt med at hælde et standardforløb ned over mig. Det gør Marianne unik. Jeg vil til hver en tid anbefale Marianne – hun gør en forskel 😊
Christine Karsberg
Det banebrydende var den fysiske mærkbare forskel, der var allerede efter få dage. Min fordøjelse var faldet til ro, og maven var blevet flad fremfor at være nærmeste konstant oppustet. Særligt om aftenen plejede maven at gøre kolikagtig ondt, være oppustet og opspændt. Det ændrede sig i løbet af den første uge, hvilket jeg oplevede som mirakuløst. Det gjorde det motiverende at fortsætte med planen. Jeg har været overrasket over, hvor nemt det var at ændre madvanerne. Jeg havde forestillet mig, det ville blive svært og forbundet med hård selvdisciplin at ændre kostvaner. Det var ikke tilfældet. Jeg er sikker på, at din tilgang har gjort denne forskel. Du har givet alternativer til de cravings, der har været og været god til stille og rolig at formidle fordelene, hvilket har bevirket, det ikke har føltes som et pres. Det blev en proces, hvor jeg kunne følge mit eget tempo og træffe mine egne beslutninger.
Eva Mønsted
Jeg havde mange problemer med min mave. Det fyldte så meget i min hverdag. Så gik jeg til Marianne, og så fik hun hjulpet mig. Nu har jeg ingen problemer. Mange tak Marianne
Inger Wounlund Andersen
Tusinde tak til dig Marianne for at have hjulpet mig hertil. Før var jeg frustreret over ikke at vide, hvorfor jeg havde hovedpine eller ondt i maven. Nu har jeg et værktøj til at undgå det. Den største forskel i min hverdag er, at jeg har fået mere energi. Jeg bruger ikke alt min energi på arbejde, men har også overskud til at gøre de ting jeg holder af i min fritid. Det bedste ved forløbet har været at have en, som jeg har kunnet støtte mig til, og som har motiveret mig til at holde mig til kostplanen. Det er jo muligt at læse på nettet, hvordan man skal gøre, men det at have en, der er med på sidelinjen, gør det hele så meget nemmere.
Søren Schulz Poulsen
Jeg havde ikke drømt om, at jeg kunne komme så langt på blot 6 uger. Min mave har det væsentlig bedre, mit kolesterol er faldet markant, jeg sover meget bedre, og jeg har ikke længere tør hud på benene. Derudover har jeg både tabt mig og mindsket min livvidde. Denne kostomlægning har virkelig højnet min livskvalitet, og det er helt sikkert, jeg fortsætter af "dydens" sti. Jeg kan ikke hverken takke eller rose dig nok Marianne, tak for et helt nyt liv.
Marianne Windfeld
Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi. Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne
Esther Aagaard
Jeg vil 100% anbefale et forløb til andre. Jeg har fået et super godt indblik i, hvad der er i de enkelte fødevarer mv. Derudover har det givet mig et godt kendskab til, hvordan min krop reagerer på forskellige fødevarer, bl.a. takket være prøver, som jeg tydeligt har kunnet mærke en effekt af. Det har også været rart med en tilgængelig sparringspartner og med råd til forskellige opskrifter/sammensætning af madvarer
Nicklas A Ellebæk

Har du spørgsmål?