IMG_3176

Individuel handlingsplan

Vi er alle forskellige, individuelle mennesker med forskellige helbredsmæssige udfordringer, historik og hverdag. Så der er desværre ikke nogen universalkur, der passer til alle. 

Meget grønt er selvfølgelig godt til de fleste, men nogle grønttyper kan være bedre end andre, afhængigt af, hvad man fejler. Det samme gælder andre fødevaregrupper. Den optimale kost – og eventuelle kosttilskud – afhænger helt af de helbredsmæssige udfordringer, man har. 

Det er også forskelligt, hvor meget tid og energi, man har til at stå i køkkenet. Nogle har både tid og kompetencer. Andre har brug for nemme løsninger. 

Derfor skal en kostplan være individuel. Det er vigtigt, hvis den skal hjælpe, og hvis den skal holde i længden. 

En typisk handlingsplan

Jeg laver handlingsplaner på baggrund af en ca. 2 timers samtale med klienten, hvor jeg bl.a. spørger grundigt ind til symptomer, historik, familiesituation, den nuværende kost og livsstil i øvrigt. 

Den plan, der kommer ud af vores samtale, er typisk på 6-7 sider og indeholder blandt andet:

  • Opsummering af klientens ubalancer og indsatsområder
  • Anbefaling til kostændringer (grundig gennemgang)
  • Måltidsforslag – med udgangspunkt i klientens udfordringer, familiesituation og overskud
  • Anbefalinger til kosttilskud og evt. livstilsændringer. 

Så det er en meget personlig plan. 

Du får også nemme værktøjer til at gennemføre ændringerne. Der skal hverken vejes mad eller tælles kalorier. 

Desuden er løsningerne realistiske. De skal holde i hverdagen – og der skal også være plads til hygge. Ellers dur det ikke. 

Hjælp og støtte til at gennemføre planen

Under forløbet kan du altid ringe eller skrive til mig efter behov. Så der er altid hjælp og støtte ved hånden, hvis du går i stå eller bliver i tvivl om noget.

Et forløb hos mig er derfor ikke bare en kur. Det er hjælp til en VARIG livsstilsomlægning, der giver et bedre helbred, mere energi og MEGET mere livskvalitet i årene fremover.

Har du spørgsmål?