Hudproblemer

hyben1

Spis dig fri for hudproblemer

Døjer du med eksem, psoriasis, rosacea, tør hud, acne eller andre hudproblemer? 

Jeg har selv haft mange problemer med min hud, både på kroppen og i ansigtet. Så jeg ved, hvor generende det er. 

Men som ernæringsterapeut ved jeg også, hvordan man får det bedre. 

For mig har kosten gjort en kæmpe forskel – meget større end alle de hormoncremekure, tjærebehandlinger og pillekure, jeg har været igennem. Mange af problemerne kommer nemlig indefra, fra den mad vi spiser. 

Det kan være, du spiser noget, du ikke kan tåle. Eller at du ikke får sunde fedtsyrer nok. Det kan også være, at du mangler zink eller andre vitaminer og mineraler – eller måske er din tarmflora eller din afgiftningsevne i ubalance. 

Uanset hvad, kan jeg hjælpe dig med at finde årsagen og tilrette din kost, så du får det bedre.

For ville det ikke være rart at få en pænere hud, som du ikke er ked af vise frem? Og som hverken klør, kradser, væsker eller generer på andre måder?   


Hvor lang tid tager det? 

Ofte er det nok med et forløb på 6-12 uger. Efter den tid har langt de fleste fået en meget pænere hud og færre gener. 

Det er ikke svært. Du får enkle værktøjer og nemme opskrifter, og jeg følger dig tæt i processen, så du får løst dine problemer. 


Hvad koster det?

Det bedste resultat opnås ofte ved at købe et forløb, men du kan også bare starte med en enkelt konsultation og så tage det derfra. 

En konsultation (2 timer) koster fra 1.295,-

Du kan også læse mere udvalgte hudlidelser her: 

– Atopisk eksem
– Psoriasis
– Rosacea

 

Booking

Book tid online her.  Hvis du er i tvivl, så ring eller skriv til mig tlf.nr. 5168 5964 eller spisdigfrisk@outlook.dk - eller book en GRATIS afklarende samtale (15 min.) via formularen nederst på siden. Det er helt uforpligtende. 

Hvad siger kunderne?

Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay
Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholt Berthelsen
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke

Har du spørgsmål?