hyben1

Spis dig fri for hudproblemer

Døjer du med eksem, psoriasis, rosacea, tør hud, acne eller andre hudproblemer? 

Jeg har selv haft mange problemer med min hud, både på kroppen og i ansigtet. Så jeg ved, hvor generende det er. 

Men jeg ved også, hvordan man får det bedre. For mig har kosten gjort en kæmpe forskel – meget større end alle de hormoncremekure, tjærebehandlinger og pillekure, jeg har været igennem. 

Mange af problemerne kommer nemlig indefra, fra den mad vi spiser. 

Det kan være, du spiser noget, du ikke kan tåle. Eller at du ikke får sunde fedtsyrer nok. Det kan også være, at du mangler zink eller andre vitaminer og mineraler – eller måske er din tarmflora eller din afgiftningsevne i ubalance. 

Der kan være mange ting i vejen. Men uanset hvad, kan jeg hjælpe dig med at finde årsagen og tilrette din kost, så du får det bedre. 

Kontakt mig og hør mere
Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så kontakt mig og få en snak. Det er gratis og helt uforpligtende 🙂 

Ring eller send en sms på tlf.nr. 5168 5964 eller send mig en mail: spisdigfrisk@outlook.dk  

Se kommentarer fra nogle af de andre, jeg har hjulpet nedenfor.

Jeg glæder mig til at høre  fra dig. 

 

Hvad siger kunderne?

Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay