antipasto-3484840_1920

Histaminintolerance

Døjer du med stoppet næse, kløe, rødmen, nældefeber eller andre allergi-lignende reaktioner? Har du uforklarlige maveproblemer, uro eller panikangst? Eller får du hovedpine, når du drikker få glas rødvin?

Så lider du måske af histaminintolerance.

Histaminintolerance er en overset diagnose i det danske sundhedsvæsen. Derfor kan det være svært at få hjælp til at håndtere det.

Jeg kan hjælpe dig

Jeg er uddannet ernæringsterapeut og er også selv histaminintolerant, så jeg har et stort kendskab til lidelsen og ved, hvordan du kan håndtere det og leve med det på en god måde.

Jeg hjælper dig blandt andet med følgende: 

1. Har du overhovedet histaminintolerance, eller er det noget andet, du reagerer på? Det finder jeg ud af ved at kikke på dit symtombillede og historik. Jeg tilbyder også forskellige former for fødevareintolerancetests samt en test for histaminintolerance, som kan være gode værktøjer i behandlingen.  

2. Hvad skal du spise for at slippe for dine symptomer? Jeg udleverer ikke bare nogle  fødevarelister til dig. Du får også måltidsforslag og opskrifter på nemme histaminfattige og allergivenlige retter, som også tager højde for eventuelle andre udfordringer, du døjer med. 

3. Samtidig arbejder vi med at identificere årsagen til din histaminitolerance og med at genopbygge din krop og din fordøjelse, så du efterhånden kan spise mere frit. Din kostplan skal nemlig ikke bare bestå af forbud. Det er ikke til at leve med.

4. Desuden rådgiver jeg om, hvordan du håndterer histaminintolerance i hverdagen, så det ikke tapper dig for energi og hæmmer dig socialt. Og bare rolig. Man kan sagtens leve fint med sin histaminintolerance 🙂

Det lyder måske lidt kompliceret, men det er det overhovedet ikke. Du får nemme værktøjer, en pædagogisk handlingsplan samt support og støtte i hele forløbet. 

Hjælper det overhovedet? 

JA, det gør det i hvert fald. 

Jeg har hjulpet rigtig mange histaminintolerante med at få det bedre.  Se eksempler på kundeudtalelser nedenfor.

Selv lever jeg også fint med min histaminintolerance. I dag er jeg stort set symptomfri, hvis jeg ellers spiser efter det. Desuden er mine atopiske lidelser (eksem og astma) næsten forsvundet.

Hvor lang tid tager det?

Jeg vil anbefale, at du starter med et miniforløb, der kører over 6 uger. Det er ofte nok til at finde ud af, om du har histaminintolerance og iværksætte en behandling, der gør, at du får det bedre.  

Det er ikke svært. Du får enkle værktøjer og nemme opskrifter, og jeg er med på sidelinjen i hele processen. 

Hvad koster det?

Et mini-forløb bestående af opstartskonsultation, individuel handlingsplan, én opfølgningssamtale samt løbende support i forløbet koster kun kr. 1.495,-  

OBS! Priserne stiger pr. 1. oktober 2021, så bestil tid nu, hvis du vil have den lave pris 🙂 

Der er også mulighed for at tilkøbe en analyse for histaminintolerance, evt. ekstra analyser samt samt ekstra samtaler, hvis  du har lyst til det.  

Kontakt mig og hør mere

Er du i tvivl, om et forløb er noget for dig? Så kontakt mig og få en snak. Det er gratis og helt uforpligtende. 

Ring eller skriv på tlf.nr. 5168 5964, send en mail: spisdigfrisk@outlook.dk eller brug kontaktformularen nedenfor. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hvad siger kunderne?

"Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før". Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet. Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
Irina Kilic
Marianne har hjulpet mig med svær allergi og histaminintolerance. Selvom der undervejs viste sig flere fødevareintolerancer, opgav Marianne aldrig at finde nye løsninger. Desuden er det fantastisk med en ernæringsterapeut, som har prøvet fødevareintolerancer på egen krop og dermed forstår de frustrationer, det kan give. Marianne er en kæmpe støtte i forbindelse med kostomlægning.
Iben Vestergaard Andersen
Forløbet hos Marianne har givet mig mere ro på og lært mig rigtig meget. Når jeg holder mig til planen, kan jeg styre min histaminintolerance, så nu har jeg næsten ikke ondt i maven og kløe længere. Jeg har også fået bedre hud, bedre humør og mere energi. Og jeg elsker min nye mad!
Miira Vibæk
Jeg har fået det så meget bedre og har fået nogle værktøjer til at håndtere histaminintolerance. ENDELIG har jeg fået stillet en rimelig sikker diagnose efter 15 lange år med alle de forfærdelige lidelser. Noget af det bedste ved forløbet var, at du er meget tillidsvækkende samt har sat dig grundigt ind i problematikkerne omkring histaminintolerance. Det allerbedste (selvom det selvfølgelig ikke er så godt) er, at du selv har histaminintolerance og har afprøvet diverse selv.​
Helle Bredum
Jeg har været meget tilfreds med Mariannes rådgivning, den har hjulpet mig rigtig meget. Jeg har mindre allergisymptomer, jeg har ikke brug for så meget medicin mere, og jeg har nu forstået sammenhængen mellem mine allergisymptomer og kosten. Jeg vil bestemt anbefale det til andre.
Helle Michelsen

Har du spørgsmål?