antipasto-3484840_1920

Histaminintolerance

Døjer du med stoppet næse, kløe, rødmen, nældefeber eller andre allergi-lignende reaktioner?

Har du astmatiske symptomer, slimdannelse og hoste? Har du uforklarlige maveproblemer, uro og panikangst? Eller får du hovedpine, når du drikker få glas rødvin?

Så lider du måske af histaminintolerance.

Histaminintolerance er en overset diagnose i det danske sundhedsvæsen. Derfor kan det være svært at få hjælp til at håndtere det.

Jeg kan hjælpe dig

Jeg er uddannet ernæringsterapeut og er også selv histaminintolerant, så jeg har et stort kendskab til lidelsen og ved, hvordan du kan håndtere det og leve med det på en god måde.

Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvordan du skal spise for at slippe for dine symptomer.

Samtidig arbejder vi med at genopbygge din krop og din fordøjelse, så du efterhånden kan spise mere frit.

Din kostplan skal nemlig ikke bare bestå af forbud. Det er ikke til at leve med.

Selv lever jeg fint med min histaminintolerance i dag. Jeg er stort set symptomfri. Desuden er mine atopiske lidelser (eksem og astma) næsten forsvundet.

Hvor lang tid tager det? 

Et miniforløb på 6 uger vil ofte være nok til at finde ud af, om du har histaminintolerance og iværksætte en behandling, der gør, at du får det bedre. 

Det er ikke svært. Du får enkle værktøjer og nemme opskrifter, og jeg følger dig tæt i processen, så du får løst dine problemer. 

Kontakt mig og hør mere

Vil du finde ud af, om du har histaminintolerance – eller vil du have hjælp til at håndtere det? Så kontakt mig få en indledende snak. Det er gratis og helt uforpligtende.

Ring eller skriv på tlf.nr. 5168 5964, send en mail: spisdigfrisk@outlook.dk eller brug kontaktformularen nedenfor. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂 

 

Marianne har hjulpet mig med svær allergi og histaminintolerance. Selvom der undervejs viste sig flere fødevareintolerancer, opgav Marianne aldrig at finde nye løsninger. Desuden er det fantastisk med en ernæringsterapeut, som har prøvet fødevareintolerancer på egen krop og dermed forstår de frustrationer, det kan give. Marianne er en kæmpe støtte i forbindelse med kostomlægning.
Iben Vestergaard Andersen

Har du spørgsmål?