gratis samtale spis dig frisk

Book en gratis samtale

– Har du problemer med mavenastmaallergieksemgigtdiabeteshedetureforhøjet blodtryk eller andre helbredsmæssige udfordringer?

– Er du træt og energiforladt?

– Har du svært ved at tabe dig

Den rigtige kost kan gøre en KÆMPE forskel. Book en GRATIS telefonsamtale, så du kan høre, hvad jeg kan gøre for dig.  

Samtalen er helt uforpligtende! 

Book den på tlf. 5168 5964 , via mail: spisdigfrisk@outlook.dk – eller benyt kontaktformularen her. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

OBS! Jeg er blevet opmærksom på, at kontaktformularen ikke altid virker, som den skal. Så hvis du ikke hører fra mig indenfor 24 timer, så vær sød at sende mig en mail eller SMS i stedet. Så skal jeg nok vende tilbage til dig med det samme. 

Hvad siger kunderne?

Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi. Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne
Esther Aagaard
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke
Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.​
Lærke Stenum Hagelskjær
Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholdt Berthelsen
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay
Kostvejledningen ved Marianne var en meget positiv oplevelse. Hun var grundig i sin tilgang til mine udfordringer og gav mig lette fokuspunkter at huske på. Jeg vil anbefale en opfølgning efter et par måneder for at holde snuden i sporet på det, DU gerne vil ændre. Marianne er desuden et meget behageligt og imødekommende menneske, og jeg har fuld tillid til hendes kompetencer
Trine Qvortrup Moltzen
KONTAKT

Kontakt mig og hør mere

SPIS DIG FRISK
v/Marianne Langvad Andersen, ernæringsterapeut DET og coach
Rørhøjen 18, 8800 Viborg
Tlf. 5168 59 64

Det er gratis og helt uforpligtende.