fb-cover-spis-dig-frisk

Book en gratis telefonsamtale

– Har du problemer med mavenastmaallergieksemhistaminintolerance , livsstilssygdomme som forhøjet kolesterolblodtryk, diabetes 2 – eller andre helbredsmæssige udfordringer?

– Er du træt og energiforladt?

– Har du svært ved at tabe dig

Den rigtige kost kan gøre en KÆMPE forskel. Book en 15 minutters GRATIS telefonsamtale og hør, hvad jeg kan gøre for dig.  

Samtalen er helt uforpligtende! 

Book den på tlf. 5168 5964 , via mail: info@spisdigfrisk.dk – eller benyt kontaktformularen her. 

OBS! Husk at angive, hvornår jeg bedst kan træffe dig! (dog ikke efter kl. 17.00 og i weekenderne, da min mand siger, at jeg også skal holde fri engang i mellem ☺  

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  Hvad siger kunderne?

  Kan varmt anbefale et forløb hos Marianne! Jeg har fået mere energi, er gået ned i vægt og har oplevet en stor forbedring ift. min astma. Det giver langt større velvære, når ens kost er skræddersyet præcis til de behov/udfordringer, man har.
  Lena Winsløv
  "Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før". Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet. Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
  Irina Kilic
  Jeg har på 6 uger tabt mig 6,5 kg. og føler at jeg har fået mere energi. Derudover er mit kolesteroltal blevet normalt igen, og jeg har iflg. aftale med lægen stoppet med medicinen. Jeg kan klart anbefale andre at kontakte Marianne, hvis der ønskes hjælp til ubalancer i kroppen. Hun er meget professionel og grundig.
  Inger Hansen
  Jeg har på bare 6 uger tabt mig 8 kg og er blevet 5 cm smallere om livet. Før døjede jeg med oppustethed og forstoppelse, men det er væk nu. Jeg har også færre gigtsmerter, og jeg har meget mere energi. Faktisk har det ikke været så svært. Jeg har fået en personlig plan, der er lavet præcis til mig. Den har jeg være meget glad for. Jeg har også været meget glad for samtalerne
  Esther Aagaard
  Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
  Sophie Wetke
  Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.​
  Lærke Stenum Hagelskjær
  Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
  Michelle Bjørnholdt Berthelsen
  Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
  Tine Bjærge Bay
  Kostvejledningen ved Marianne var en meget positiv oplevelse. Hun var grundig i sin tilgang til mine udfordringer og gav mig lette fokuspunkter at huske på. Jeg vil anbefale en opfølgning efter et par måneder for at holde snuden i sporet på det, DU gerne vil ændre. Marianne er desuden et meget behageligt og imødekommende menneske, og jeg har fuld tillid til hendes kompetencer
  Trine Qvortrup Moltzen
  KONTAKT

  Kontakt mig og hør mere

  SPIS DIG FRISK
  v/Marianne Langvad Andersen, ernæringsterapeut DET og coach
  Rørhøjen 18 + Fabrikvej 11, 8800 Viborg
  Tlf. 5168 59 64

  OBS! Også konsultationer online via f.eks. Zoom, Skype eller Facetime

  Klik her - så ringer jeg til dig.
  Det er gratis og helt uforpligtende.