gavekort2

Giv et gavekort til et bedre helbred

Vil du hjælpe en, der

– har helbredsmæssige udfordringer?
– er træt og energiforladt?
– gerne vil tabe nogle kilo, men er dødtræt af slankekure?

Så giv et gavekort til en personlig kostvejledning. Jeg tager udgangspunkt i den enkelte og de udfordringer, man kommer med. Jeg laver en skræddersyet handlingsplan med enkle værktøjer, der passer til en travl hverdag – og jeg hjælper med at ændre vaner og få ændringerne gennemført.   

Gavekort til personlig konsultation 

Giv et gavekort til f.eks. en konsultation (kr. 995), en konsultation med skriftlig handlingsplan (kr. 1.395) eller til et miniforløb (kr. 1.795).

Vil du hellere give et tilskud på for eksempel kr. 500? Så kan det også lade sig gøre. Jeg laver gavekortet på det beløb, du ønsker.   

Lyder det interessant?

Kontakt mig for bestilling eller mere information.

Ring eller send en SMS på tlf. 5168 5964 eller send en mail på spisdigfrisk@outlook.dk 

Hvad siger kunderne?

Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.
Lærke Stenum Hagelskjær
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay
Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholdt Berthelsen
Kostvejledningen ved Marianne var en meget positiv oplevelse. Hun var grundig i sin tilgang til mine udfordringer og gav mig lette fokuspunkter at huske på. Jeg vil anbefale en opfølgning efter et par måneder for at holde snuden i sporet på det, DU gerne vil ændre. Marianne er desuden et meget behageligt og imødekommende menneske, og jeg har fuld tillid til hendes kompetencer
Trine Qvortrup Moltzen
Jeg har været glad for Mariannes rådgivning. Hun anbefalede kostændringer og nogle kosttilskud, der har givet mere ro på min situation. Og jeg fik værktøjer, som jeg tænker vil hjælpe mig i hverdagen.
Jonna Kathrine Gregersen

Har du spørgsmål?