Forhøjet kolesterol

IMG_1163

Forhøjet kolesterol - spis det lavere

Ifølge Hjerteforeningen har ca. 2 mio. danskere forhøjet kolesterol i blodet. Så hvis du problemer med dit kolesteroltal, er du ikke alene.

Faktisk skal vi have kolesterol i kroppen, da det blandt andet indgår i vores celler, energiomsætningen og i dannelsen af hormoner – men der skal ikke være for meget. Det kan nemlig føre til åreforsnævring og øge risikoen for blodpropper.

Kan man spise sig rask?

Normalt får man ordineret statiner, hvis man har forhøjet kolesterol – men i langt de fleste tilfælde kan kolesteroltallet reduceres markant ved hjælp af den rigtige kost og livsstil. 

Du kan blandt andet droppe de hvide kulhydrater. De påvirker dit kolesteroltal meget mere end æg og andre kolesterolholdige fødevarer.

Det spiller også en rolle, hvilke fedtsyrer du spiser. Og så det meget vigtigt med en god tarmflora og rigelig indtagelse af fiber.

Det er blot nogle af de ting, der gør en forskel.  Så hvorfor ikke gøre noget ved det nu? 

Booking

Book tid online her.  Hvis du er i tvivl, så ring eller skriv til mig tlf.nr. 5168 5964 eller spisdigfrisk@outlook.dk - eller book en GRATIS afklarende samtale (15 min.) via formularen nederst på siden. Det er helt uforpligtende. 

Hvad siger kunderne?

Jeg kontakter Marianne i januar måned, fordi jeg gerne vil have hjælp til vægttab, træthed, mangel på energi og nedsættelse af kolesteroltal.

Vi holder skypemøde og Marianne sporer sig ind på mine ubalancer i kroppen. Næste dag modtager jeg en plan med indsatsområder, ændringer i min hverdag, måltidsforslag, opskrifter og forslag til handlingsplan.

Den har jeg fulgt og har på 6 uger tabt mig 6,5 kg. og føler at jeg har fået mere energi. Derudover er mit kolesteroltal blevet normal igen og har iflg. aftale med lægen stoppet med medicinen.

Jeg kan klart anbefale andre at kontakte Marianne, hvis der ønskes hjælp til ubalancer i kroppen. Hun er meget professionel og grundig.
Inger Hansen
Jeg havde ikke drømt om, at jeg kunne komme så langt på blot 6 uger. Min mave har det væsentlig bedre, mit kolesterol er faldet markant, jeg sover meget bedre, og jeg har ikke længere tør hud på benene. Derudover har jeg både tabt mig og mindsket min livvidde. Denne kostomlægning har virkelig højnet min livskvalitet, og det er helt sikkert, jeg fortsætter af "dydens" sti. Jeg kan ikke hverken takke eller rose dig nok Marianne, tak for et helt nyt liv.
Marianne Windfeld

Har du spørgsmål?