foredrag

Foredrag : Spis dig til et bedre liv

Er du medlem af et netværk, en organisation eller forening, hvor I afholder arrangementer for medlemmerne? 

Eller arbejder du på et bibliotek, en højskole eller i en virksomhed, som indimellem bruger eksterne oplægsholdere ? 

Så book et foredrag om, hvordan man kan spise sig til et bedre helbred, bedre humør og mere overskud og energi. 

I kan for eksempel vælge et af disse temaer:

– Spis dig til mere energi
– Spis dig til et godt seniorliv
– Hjernemad
– Ud af sukkertrangen
– Spis dig til en bedre overgangsalder
– Kan man spise sig rask? 
– Anti-inflammatorisk kost

Ring til mig – så finder vi et indhold, der passer til jer. 

Foredraget tager ca. 1 ½ time, inkl. dialog og spørgsmål. 

Har I lyst til, at der bliver serveret små anti-inflammatoriske snacks ved foredraget? Så udleverer jeg gerne tips og opskrifter.  

Lyder det interessant?

Så kontakt mig på tlf. 5168 5964, spisdigfrisk@outlook.dk eller brug kontaktformularen her. 

Prisen afhænger af antal deltagere. Kontakt mig og hør mere. 

 

Vedr. foto: Fotoet på denne side er fra et foredrag på LOF’s efterårshøjskole og er taget af Jørgen Diswal / LOF Midtjylland

Hvad siger kunderne?

I januar havde vi den fornøjelse at have besøg Marianne Andersen på Skive Bibliotek, hvor hun holdt foredrag om, hvordan man kan spise sig til mere energi. Et spændende og vedkommende foredrag med flere ”aha oplevelser”. Marianne er en levende fortæller og dygtig til at formidle budskabet i et sprog, vi alle kan forstå.
En virkelig god aften med et meget spørgelystent publikum. Og jeg er sikker på, at alle 130 tilhørere fik noget med hjem, de kunne bruge.
Ea D. Svendsen, Arrangements arbejder på Skive Bibliotek
Torsdag aften havde Mariagerfjord Bibliotekerne besøg af Marianne i Hobro. Foredraget om at ”spise sig til mere energi” havde trukket mange til på tværs af alder og køn.
Marianne holdt et spændende og let forståeligt foredrag, som gav tilhørerne mulighed for at finde en vej til mad og levevis, der kan give mere energi, uden at blive fanatisk (der skal også være plads til nydelse) – men simple levevaner og en tallerkenmodel var, hvad tilhørerne gik hjem med.
Vi fra Mariagerfjord Bibliotekerne giver Marianne de bedste anbefalinger.
Rikke og Susanne, Mariagerfjord Bibliotekerne
”Tak til Marianne for en god og inspirerende aften. Vi blev alle klogere på, hvordan vi kan få mere energi i hverdagen, og publikum gik glade og klogere hjem”
Line Ammentorp, Bibliotekar - Skanderborg Kommunes Biblioteker
Vi har haft besøg af Marianne Langvad Andersen fra Spis dig frisk med foredraget ’Kan man spise sig til mere energi?’
Det var rigtigt fint foredrag. Marianne formidler på en super god og letforståelig måde, helt uden løftede pegefingre, men med konkrete tips og idéer til at komme i gang. Spørgelysten blandt publikum var stor og alle fik noget med hjem 🙂
Pia Andersen/Horsens Bibliotek
Vi havde fornøjelsen af at have Marianne på besøg i vores netværk Erhvervsaktive kvinder i Viborg. Levende og vedkommende foredrag, der åbnede for reflektion og gav stof til eftertanke.
Britt Kirkegård Nielsen, forkvinde for Erhvervsaktive Kvinder, Viborg
Jeg er med i et kvindenetværk, hvor vi havde inviteret Marianne på besøg til at holde et oplæg om kost og overgangsalder. Ud over masser af nyttig og ny viden om området, fik vi også grinet og spurgt ind til mange ting undervejs. Marianne er vidende, imødekommende og meget dygtig til sit fag. Hun er samtidig en professionel og velforberedt formidler med et vigtigt budskab, som evner at møder folk i øjenhøjde. Jeg kan helt klart anbefale et oplæg med Marianne.
Jane Gisselmann, journalist
Foredraget er spændende og informativt. Ingen løftede pegefingre, ingen afsavn, ingen ekstra økonomisk byrde , ingen drastiske omlægninger. Stille og roligt føres vi ind i en “ antiinflamatorisk verden”. Stille og roligt glider vi sundere og stærkere ind i nye vaner til gavn for både krop og sjæl. Tak for et supergodt foredrag.
Linda Thanild, formand for Idé og Udviklingscenter for Viborg Pensionister

Har du spørgsmål?