Atopisk eksem

shutterstock_379857475_ml

Atopisk eksem - spis dig fri

Døjer du med tør hud og atopisk eksem?  

Jeg har selv lidt af atopisk eksem i mange år, både på kroppen og i ansigtet. Så jeg ved, hvor generende det er. Men som ernæringsterapeut ved jeg også, hvordan man får det bedre.

For mig har kosten gjort en kæmpe forskel – meget større end alle de hormoncremekure, tjærebehandlinger og pillekure, jeg har været igennem. Mange af problemerne kommer nemlig indefra, fra den mad vi spiser. 

Hvad skyldes atopisk eksem?
Din atopiske eksem kan skyldes, at du spiser noget, du ikke tåler. Eller at du ikke får sunde fedtsyrer nok. Det kan også være, at du mangler zink eller andre vitaminer og mineraler – eller måske er din tarmflora eller din afgiftningsevne i ubalance. 

Uanset hvad, kan jeg hjælpe dig med at finde årsagen til din atopiske eksem og tilrette din kost, så du får en flottere hud og slipper for den irriterende kløe.

Jeg har hjulpet VIRKELIG mange kunder med atopisk eksem (se eksempler nederst på siden + under kundeudtalelser). Så overvej om jeg også skal hjælpe dig. 

Er det ikke besværligt? 
Nej, det er det ikke. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad der er galt, og du får nemme værktøjer til at få eventuelle kostændringer indarbejdet i din hverdag.

Du behøver ikke leve fanatisk. Det er ikke det, det handler om. 

Det handler i stedet om, at du lærer, hvordan du kan STYRE dine symptomer, i stedet for at de styrer dig.  Det giver en stor lettelse og frihed i det daglige. 

Hvad koster det?
Det bedste resultat opnås ofte ved at købe et forløb, men du kan også bare starte med en enkelt konsultation og så tage det derfra. 

En konsultation (2 timer) koster fra 1.295,-

Se alle priser på konsultationer og forløb – klik her.

 

Booking

Book tid online her.  Hvis du er i tvivl, så skriv til mig - eller book en GRATIS afklarende samtale (15 min.) via formularen nedenfor. Det er helt uforpligtende. 

Book GRATIS afklarende samtale

  Hvad siger kunderne?

  Som 48-årig begyndte jeg pludselig at få uforklarlig kløende u-udholdeligt eksem. Jeg har aldrig haft den slags før, og hverken min egen læge eller hudlæge kunne finde en forklaring på det. Jeg søgte derfor efter hjælp flere steder på nettet og faldt over Mariannes hjemmeside, som efterfølgende har ændret alt for mig. Mit eksem er ikke bare næsten forsvundet, men jeg er blevet så meget klogere på, hvor stor en indflydelse kost har på vores generelle helbred, og ordlyden; "alt med måde" giver så meget mening for mig. Derudover er jeg blevet så meget klogere på det at være histaminintolerant, og hvordan kroppen reagerer på histaminholdige fødevarer, jo mere den er i ubalance. Det giver mig en kæmpe frihed, at jeg har lært at "læse" min krop, takket være Marianne. Til folk, der døjer med uforklarlige symptomer, vil jeg til enhver en tid anbefale at tage en snak med Marianne. Hun er meget lyttende, forstående, giver sig god tid, og så har hun bare en kæmpe viden inden for sit felt - tak for dig Marianne 🙂
  Line Emilie Petersen
  "I forbindelse med mange års gener med eksem og astma, samt et mål om at træne op til 100km DM i løb tog jeg kontakt til Marianne. Efter mit forløb hos Marianne har jeg ikke har haft problemer med eksemen, eller mærket noget til min astma. Min træning frem imod 100km DM har forløbet fantastisk, hvilket resulterede i en 3. plads. Efter DM i 100km havde jeg en uge, hvor jeg ikke spiste efter Mariannes kostplan, men derimod en del junkfood og forarbejdet mad. Dette resulterede i tilbagevendende eksem samt træthed og manglende overskud. Så jeg vil forsætte med Mariannes kostplan, da det har hjulpet mig med dagligt overskud samt forbedret min eksem betydeligt."
  Mike Andersen
  Det er ufatteligt, hvad kosten kan gøre! Jeg er ikke oppustet og utilpas i min krop længere. Men det vigtigste af alt er, at mit eksem er blevet meget mindre, og at jeg kan gå glad i seng igen. Når man er dybt ulykkelig og udmattet over, at ens krop ikke vil, som man ønsker, så har man behov for støtte – og den gav du mig. ​
  Stefanie O.
  KÆMPE ros og tanker herfra! Jeg er ikke mere er 100% stresset over, hvad jeg kan spise og ikke ikke. En kæmpe befrielse og meget større selvtillid igen, nu da jeg ikke har udslæt mere 😀 Du har været min "lifesaver" uden tvivl - jeg skænker dig en tanke dagligt, når jeg kigger mig selv i spejlet <3
  Lone Winther Justesen
  "Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før".
  Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet.
  Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
  Irina Kilic
  Jeg har igennem det meste af mit liv haft problemer med atopisk eksem, tarmsygdom og inflammation mange steder i kroppen, inklusiv gigtdiagnose. Derfor besluttede jeg at få lavet en Imupro Complete test og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg valgte den store, inklusiv histaminintollerance testen. Det var godt jeg gjorde det, for der var rigtig mange forhøjede fødevarer i testen, og mange af dem ville jeg aldrig have kunnet forudsige, fx. kakao, gær og paprika. Flere af de fødevarer jeg reagerede på, var en stor del af min kost. Efter vejledning fra Marianne, ud fra min test, har jeg fået meget mere styr på min krop og de symptomer der viser sig. Jeg ved, hvordan jeg kan få ro på min krop og Marianne er kommet med meget vigtig viden, så jeg kan komme igennem min hverdag, også når den er travl. Marianne har tydeligvis meget viden om kost, krop og sundhed, og det er fedt at få så dybdegående vejledning og kunne gå fra et møde med hende, med masser af ting i min værktøjskasse til et liv med mere balance og sundhed i min krop. Marianne får mine bedste anbefalinger - hvis du er i tvivl så gør det! Det er en fantastisk investering i dig selv og din trivsel.
  Annemaia N. Møller
  Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.
  Lærke Stenum Hagelskjær
  Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
  Tine Bjærge Bay
  Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
  Michelle Bjørnholt Berthelsen
  Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
  Sophie Wetke