shutterstock_379857475_ml

Atopisk eksem - spis dig fri

Døjer du med tør hud og atopisk eksem?  

Jeg har selv lidt af atopisk eksem i mange år, både på kroppen og i ansigtet. Så jeg ved, hvor generende det er. Men som ernæringsterapeut ved jeg også, hvordan man får det bedre.

For mig har kosten gjort en kæmpe forskel – meget større end alle de hormoncremekure, tjærebehandlinger og pillekure, jeg har været igennem. Mange af problemerne kommer nemlig indefra, fra den mad vi spiser. 

Hvad skyldes atopisk eksem?

Din atopiske eksem kan skyldes, at du spiser noget, du ikke tåler. Eller at du ikke får sunde fedtsyrer nok. Det kan også være, at du mangler zink eller andre vitaminer og mineraler – eller måske er din tarmflora eller din afgiftningsevne i ubalance. 

Uanset hvad, kan jeg hjælpe dig med at finde årsagen til din atopiske eksem og tilrette din kost, så du får det bedre.

Hvor lang tid tager det? 

Jeg vil anbefale, at du starter med et miniforløb, der kører over 6 uger. Efter den tid er de fleste sluppet af med mange af deres symptomer. 

Det er ikke svært. Du får enkle værktøjer og nemme opskrifter, og jeg er med på sidelinjen i hele processen. 

Hvad koster det?

Et mini-forløb bestående af opstartskonsultation, individuel handlingsplan, 1 stk. opfølgningssamtale samt løbende support i forløbet koster kun kr. 1.495,-

OBS! Priserne stiger pr. 1. oktober 2021. Så hvis du vil have den billige pris, skal du booke en tid nu 🙂 

Kontakt mig og hør mere

Er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kontakt mig og få en snak. Det er gratis og helt uforpligtende. 

Ring eller send en sms på tlf.nr. 5168 5964, send en mail på spisdigfrisk@outlook.dk eller brug kontaktformularen nedenfor.

Jeg glæder mig til at høre  fra dig.

Hvad siger kunderne?

"Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før".
Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet.
Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
Irina Kilic
Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay
Jeg har fået det meget bedre i min krop. Kløen fra min eksem er også aftaget. Desuden har jeg fået meget større viden om, hvordan de forskellige fødevarer påvirker mig. Nu føler jeg, at jeg kan kontrollere mine symptomer i stedet for, at de kontrollerer mig. Jeg var også glad for opfølgningssamtalen. Den er med til at holde en motiveret.
Michelle Bjørnholt Berthelsen
Efter 3 uger er min hud i ansigtet helt perfekt. Min energi er virkelig god, og jeg føler, at jeg har fået bedre overblik og bedre hukommelse. Jeg har ikke hovedpine mere og er heller ikke så opspændt i nakke og skuldre på samme måde som før. Der er heller ingen oppustethed, og jeg har fået flad mave. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse.
Sophie Wetke

Har du spørgsmål?