Astma

gulerodssuppe1

Astma - spis dig til et bedre liv

Astma betyder oprindelig  ”at trække vejret tungt”. Det er en slags betændelsestilstand eller inflammation i lungerne, hvor man døjer med  åndenød, en pibende/hvæsende vejrtrækning og hoste med slim.

Astma kan skyldes flere ting, men det er typisk forbundet med allergiske reaktioner overfor for eksempel pollen, dyrehår eller fødevarer. Det kan også skyldes  anden irritation af luftvejene fra for eksempel infektioner, tobaksrøg eller luftforurening. Astma forværres tit ved anstrengelse, kulde og tør luft. 

Kan man spise sig rask?
En kostomlægning vil ofte kunne forbedre astmaen, specielt hvis den er allergisk betinget. Det handler blandt andet om antiinflammatorisk kost, identificering af mulige allergener samt om at få stabiliseret mastcelleaktiviteten og histaminniveauet i kroppen.

Jeg har rigtig gode erfaringer med behandling af astma, både af min egen astma og af klienternes. 

Så man KAN spise sig fra astma – i hvert fald til et liv med meget mindre medicin.

Hvad koster det?
Det bedste resultat opnås ofte ved at købe et forløb, men du kan også bare starte med en enkelt konsultation og så tage det derfra. 

En konsultation (2 timer) koster fra 1.295,-

Booking

Book tid online her.  Hvis du er i tvivl, så ring eller skriv til mig tlf.nr. 5168 5964 eller spisdigfrisk@outlook.dk - eller book en GRATIS afklarende samtale (15 min.) via formularen nederst på siden. Det er helt uforpligtende. 

Hvad siger kunderne?

"I forbindelse med mange års gener med eksem og astma, samt et mål om at træne op til 100km DM i løb tog jeg kontakt til Marianne. Efter mit forløb hos Marianne har jeg ikke har haft problemer med eksemen, eller mærket noget til min astma. Min træning frem imod 100km DM har forløbet fantastisk, hvilket resulterede i en 3. plads. Efter DM i 100km havde jeg en uge, hvor jeg ikke spiste efter Mariannes kostplan, men derimod en del junkfood og forarbejdet mad. Dette resulterede i tilbagevendende eksem samt træthed og manglende overskud. Så jeg vil forsætte med Mariannes kostplan, da det har hjulpet mig med dagligt overskud samt forbedret min eksem betydeligt."
Mike Andersen
"Hvor ville jeg ønske, at jeg havde fundet hende noget før".
Sådan var mine tanker allerede en uge inde i forløbet med Marianne. Nu er mit forløb færdigt, og mit eksem er næsten ikke til at se, og min astma er pist forsvundet.
Marianne har hjulpet og guidet mig til en sundere livstil og givet mig en fornyet energi. En kæmpe tak og anbefaling herfra!
Irina Kilic
Kan varmt anbefale et forløb hos Marianne! Jeg har fået mere energi, er gået ned i vægt og har oplevet en stor forbedring ift. min astma. Det giver langt større velvære, når ens kost er skræddersyet præcis til de behov/udfordringer, man har.
Lena Winsløw
Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay

Har du spørgsmål?