gulerodssuppe1

Astma - spis dig til et bedre liv

Astma betyder oprindelig  ”at trække vejret tungt”. Det er en slags betændelsestilstand eller inflammation i lungerne, hvor man døjer med  åndenød, en pibende/hvæsende vejrtrækning og hoste med slim.

Astma kan skyldes flere ting, men det er typisk forbundet med allergiske reaktioner overfor for eksempel pollen, dyrehår eller fødevarer. Det kan også skyldes  anden irritation af luftvejene fra for eksempel infektioner, tobaksrøg eller luftforurening. Astma forværres tit ved anstrengelse, kulde og tør luft. 

Kan man spise sig rask?
En kostomlægning vil ofte kunne forbedre astmaen, specielt hvis den er allergisk betinget. Det handler blandt andet om antiinflammatorisk kost, identificering af mulige allergener samt om at få stabiliseret mastcelleaktiviteten og histaminniveauet i kroppen.

Jeg har rigtig gode erfaringer med behandling af astma, både af min egen astma og af klienternes. 

Så man KAN spise sig fra astma – i hvert fald til et liv med meget mindre medicin.

Kontakt mig og hør mere
Vil du også have det bedre? Så kontakt mig og få en indledende snak. Det er gratis og helt uforpligtende.

Ring eller send en sms på tlf.nr. 5168 5964 eller send mig en mail: spisdigfrisk@outlook.dk  

 

Hvad siger kunderne?

Efter et rigtig godt og motiverende forløb med Marianne, har jeg kun rosende ord! Hun giver gode og simple redskaber til at få ændret dårlige vaner. Hun er meget kompetent, dygtig og engageret. Jeg har fået ændret kostmæssige vaner, som har haft positive indvirkninger på min astma, allergi og eksem. Hvis man har spørgsmål, er hun med det samme klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale et forløb med Marianne.
Lærke Stenum Hagelskjær
Super godt og spændende forløb. Jeg har allerede mærket stor forbedring i min psoriasiskløe, forbedring af min astma på løbeturene, færre mave- og fordøjelsesproblemer og klart bedre søvn. Så jeg er meget motiveret for at fortsætte med min nye kost.
Tine Bjærge Bay

Har du spørgsmål?