imupro analyser

Analyser og tests

Døjer du med allergiske reaktioner, mave-tarmproblemer, hovedpiner, kroniske hudproblemer eller vægt- og humørproblemer, der ikke umiddelbart kan forklares?

Så lider du måske af en IgG fødevareintolerance – altså en forsinket allergisk reaktion mod gluten, mælk, æg, gær, soya eller andre typer fødevarer.

Symtomerne fra IgG fødevareintolerancer opstår først timer eller dage efter indtagelse af ”trigger-fødevarerne” – i modsætning til en klassisk fødevareallergi (IgE), der medfører en øjeblikkelig allergisk reaktion. IgG fødevareintolerancer kan derfor være svære at opdage.

Hvordan kan man konstatere IgG fødevareintolerancer?
Det etablerede sundhedsvæsen tester for de klassiske fødevareallergier (altså IgE ), men typisk IKKE for de forsinkede IgG fødevareintolerancer.

Vil du vide, om du har en IgG fødevareintolerance, har du derfor to muligheder:

– En eliminationsdiæt, hvor du udelukker de mistænkte fødevarer i en længere periode
– En egenbetalt test, der sendes til laboratorier i udlandet

Jeg kan hjælpe dig med begge dele.

Det billigste er eliminationsdiæten. Det nemmeste og hurtigste er testen – en ImuPro test, som jeg selv har prøvet og står inde for kvaliteten af.

Hvad er en ImuPro test?
En ImuPro test er en pålidelig laboratorieanalyse, der præcist og sikkert identificerer igG antistoffer i udvalgte fødevarer.

Bestiller du testen hos mig, hjælper jeg med at bestille testen hos Hanko Medico, der er en anerkendt leverandør af laboratorieanalyser. Hanko Medico samarbejder direkte med moderne, højteknologiske laboratorier i Tyskland og USA, der er kendte for høje standarder og høj kvalitetskontol.

Når svarene kommer, hjælper jeg dig med at tolke og handle på resultaterne – og iværksætte initiativer, der kan reparere ubalancerne, så du kan tåle flere ting fremadrettet. 

Hvad koster det? 

Selve analysen betales direkte til Hanko Medico. Du kan vælge imellem disse tests:

ImuPro Screen (22 fødevarer): Kr. 675,-
ImuPro Screen Plus (44 fødevarer): Kr. 1.075,-
ImuPro Basic (90 fødevarer): Kr. 1.975,-
ImuPro Complete (270 fødevarer incl. histaminintolerance test): Kr. 3.975,-

Få et overblik over, hvad der testes for –  klik her.

Den tilhørende konsultation hos mig koster kr. 1.095,-
Den omfatter en grundig gennemgang af testen og din øvrige helbredssituation samt handlingsplan og initiativer, der hjælper med at rette op på ubalancerne.  

Hvordan foretages testen? 
Alle tests foretages nemt derhjemme med en fingerpriktest.

Den mest omfattende test, ImuPro Complete, kræver dog en blodprøve fra lægen. Den er som regel gratis, men hvis din læge vil have penge for det, refunderes udgiften af Hanko Medico.

Jeg instruerer dig i det praktiske.


Øvrige analyser
Du kan også få lavet tests for histaminintolerance (kr. 675,-), laktoseintolerance , afføringsanalyser samt morfinpeptidtests (relevant ved neurologiske lidelser som ADHD, diagnoser indenfor autismespektret, depression mv.)

Kontakt mig på tlf. 5168 5964 eller på spisdigfrisk@outlook.dk og hør nærmere.

Marianne har hjulpet mig med svær allergi og histaminintolerance. Selvom der undervejs viste sig flere fødevareintolerancer, opgav Marianne aldrig at finde nye løsninger. Desuden er det fantastisk med en ernæringsterapeut, som har prøvet fødevareintolerancer på egen krop og dermed forstår de frustrationer, det kan give. Marianne er en kæmpe støtte i forbindelse med kostomlægning.
Iben Vestergaard Andersen

Har du spørgsmål?